falosnost jednoznacne ... ked je niekto nemysleny, nech .. vsetci sme nejaky ... ked je niekto zavistlivy, tiez je to jeho problem ... ale ked je niekto falosny zmrd, tak by som ho niekam nakopala
egoizmus, z toho vychadza snad všetko ludske zlo. pozor, egoizmus a sebeckosť sú dve odlišné veci, egoizmus je čisté zlo, sebeckosť je zvyčajne prospešná aj pre ostatných.
@artusios
1.ten s tym mrkajucim bruchom je Gluttony (ano obžerstvo)
2.ten s páskou cez oko a mečom je Wrath,
3.ta žena je Lust,
4.ten malý chlapec v obleku je Pride,
5.ten čo toho malého chlapca drží (to veľké hovedo uplne vzadu) je Sloth (zvláštne že aj keď je lenivý tak je najrýchlejší z nich ale to kvôli tomu že chce všetko zrobiť čo najskôr aby mohol spať),
6.ten čo je celý čierny je Greed
7. a ten čo je pod Greedom toto na zemi s tými obludami na chrbte je Envy.. (tie prišery čo ma na chrbte vychádzajú z neho keďže je stelesnenie závisti a závidí ľuďom požiera ich duše aby sa na nich mohol premeniť)
neviem každý hovorí závist , ked si trebars predstavim niekoho kto ma všetko niejakeho športovca a poviem že tiež by som chcel mat taky život že mu zavidim to je ako zle ?? , ale pritom mu nadalej fandím , alebo niejakeho kamarata ked vidim jak sa má dobre a poviem si že tak isto by som chcel mat taký život ale pritom sme nadalej kamaráti tak je to zlé ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Sebeckost, neuprimnost, nedoprajnost.
Ešte dobre že som pozeral Fullmetal Alchemist:Brotherhood bo som sa aspoň naučil všetky tie smrteľné hriechy
1.ten s tym mrkajucim bruchom je Gluttony (ano obžerstvo)
2.ten s páskou cez oko a mečom je Wrath,
3.ta žena je Lust,
4.ten malý chlapec v obleku je Pride,
5.ten čo toho malého chlapca drží (to veľké hovedo uplne vzadu) je Sloth (zvláštne že aj keď je lenivý tak je najrýchlejší z nich ale to kvôli tomu že chce všetko zrobiť čo najskôr aby mohol spať),
6.ten čo je celý čierny je Greed
7. a ten čo je pod Greedom toto na zemi s tými obludami na chrbte je Envy.. (tie prišery čo ma na chrbte vychádzajú z neho keďže je stelesnenie závisti a závidí ľuďom požiera ich duše aby sa na nich mohol premeniť)
čiže je ich tam presne 7
...
no pre mňa je najhoršia neochota žiť pre druhých