neviem, čo je moje najobľúbenejšie, ale z tých viacero obľúbených mám beztak pocit, že nič nie je vyslovene zlé, mám tam možno najnajobľúbenejšie, obľúbené a menej obľúbené, ale všetko sú veĺké množiny a nič z toho by som nenazvala zlým
hoci, jeden cover mi úplne nesadol a mám to radšej v origináli, ale to sa neráta, to nie je od nich
niekedy keď som bol o pár rokov mladší bola obľúbená skupina Linkin Park. posledný dobrý album od nich bola Meteora. teraz toho počúvam veľa.. no keď sme pri neobľúbených albumoch, tak napr. od Burzum sa mi nepáčia posledné 2, a Lux Occulta to s Mother And The Enemy preexperimentovala.. Posledne išli kompletne do sračiek Nargaroth svojím árijským technom, či jak sa dá ten štýl posledného albumu nazvať ďalšie skupiny, ktoré časom jaksi tiež zosračkoveli sú: Forgotten Woods, Amon Amarth, Behemoth (viacero ľudí nebude súhlasiť, ale mne sa páči ich stará tvorba o dosť viac, ako nová), a Drudkh.. a som si vedomý aj toho, že väčšina ľudí tieto skupiny nepozná vôbec
Moja zrejme naozaj najobľúbenejšia kapela je Sonata Arctica, u nich však naozaj možno (pre mňa) určiť, že najgeniálnejší bol prvý album, ktorý vydali ešte v r.1999 (Ecliptica). Vtedy to bol pravý power symphonic metal, odvtedy sa snažili prejsť do mnohých štýlov...
Pre mňa sú od nich slabé skladby, ktoré ma nevedia dostať emocionálne, alebo ma nevedia nejako proste chytiť, a takou najväčšou ukážkou je The Dead Skin. Na mňa príliš časté striedanie rytmov, ktoré nestíham sledovať, nie práve príjemná elektronizácia spevákovho hlasu, ktorý ho má mimochodom inak absolútne epický, a tak...
nwm ktora je moja najoblubenejsia skupina bud MR alebo HS alebo no nevim proste a kazdy maju nejaku nic moc pesnicku ale nehodlam si povdat ktora je nahjorsia lebo som najebanany a aj keby sm nebol tak by som to nepovedal
Nemám najobľúbenejšiu skupinu, ale pri tomto mi úplne napadla Cannabis od Ska-p, štýl "ako skupina by sme mali mať jednoduchú veselú pesničku pre masy", totálne to nesedí k štýlu všetkého ostatného, čo kedy vyprodukovali. Kopy ľudí najobľúbenejšia pieseň od nich a mne to príde ako najlacnejší trik a proste ju nemôžem mať rada
Mám veľa obľúbených skupín, no jedna mi predsa zostala "zakotvená" najhlbšie a siaha kdesi až k mojim vlastným začiatkom ...takže najslabšia skladba Evanescence je pre mňa asi Exodus.
no, boli songy ktoré sa mi od nich nepáčili, nesedeli mi k nim.. ALE po dlhom počúvaní som im prišla na chuť a niektoré sú ešte lepšie ako tie čo sa mi páčili prv
Asi by som nevedel vybrať jednu najobľúbenejšiu kapelu, ale viem vybrať jednu otrasnú pesničku od jednej z mojich obľúbených kapiel
Zóna A - Laci Bang Bang
To je tak nechutná odrhovačka, ktorá sa vôbec nedá počúvať a je to asi jediná pesnička v histórii, ktorú som si jednotlivo zmazal z disku, napriek ponechaniu zbytku albumu.
Od Red Hot ? Hmm ked je to moja najoblubenejšia kapela nemá žiadne slabé pesničky.Mne sa páčia všetky. Sú proste len niektoré menej počúvané ale tiež ich mám rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
este aj ten novy album, ktory mi tak nejde nie je taky zly, aby som oznacil nejaku songu za slabu ( prave ho pocuvam )
hoci, jeden cover mi úplne nesadol a mám to radšej v origináli, ale to sa neráta, to nie je od nich
ale mám rada Eminema..ale tá jeho sračka s Rihaňou sa proste počúvať nedá....
Pre mňa sú od nich slabé skladby, ktoré ma nevedia dostať emocionálne, alebo ma nevedia nejako proste chytiť, a takou najväčšou ukážkou je The Dead Skin. Na mňa príliš časté striedanie rytmov, ktoré nestíham sledovať, nie práve príjemná elektronizácia spevákovho hlasu, ktorý ho má mimochodom inak absolútne epický, a tak...
Ale inak sú aj tak najlepší!
Zóna A - Laci Bang Bang
To je tak nechutná odrhovačka, ktorá sa vôbec nedá počúvať a je to asi jediná pesnička v histórii, ktorú som si jednotlivo zmazal z disku, napriek ponechaniu zbytku albumu.