bolo veľa zlých vecí, ale v poslednej dobe sa na ne snažím pozerať s tým, že čo mi to dalo do života a tie zdanlivo najhoršie mi dali/naučila som sa z nich najviac, takže je mi blbé povedať, že to a to bolo najhoršie, čo sa mi stalo...
V prvom rade to, že som sa narodila. A nie som sama, čo to lutuje - lutujú to najmä moji rodičia (a to je už druhý rad).
V druhom rade je toho ovela viac. Smrť môjho milovaného brata, ktorý pri zomieraní istotne velmi trpel. A vidieť jeho dokaličené telo..človek, ktorý mi bol všetkým. Ochraňoval ma, učil ma, ľúbil ma. :/
Ďalej že som sa tak nervovo zrútila, keď zomrel a nechcene sa zo mňaa stala anorektička, kvôli čomu som aj vážnejšie chorá.
Ja neviem. (dala by som sem toho super smajlíka, ktorý nikdy neviem ako dáva! Mám asi (s)pokojný život. Najviac emočne vypätá situácia bola asi keď mi zomrel pejsánek.
každá aj negatívna udalosť mala nejaký zmysel a určite mňa nejako zmenila. nevedela by som konkrétne povedať najhoršiu alebo najlepšiu. všetko sa aj tak ukáže časom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ak to je myslené ako najhoršia udalosť tak to jedna s otcom.. jeden deň.. :/
ale nejako ma to veľmi nepostihlo, vzhľadom na moju ignoráciu okolitého sveta
V druhom rade je toho ovela viac. Smrť môjho milovaného brata, ktorý pri zomieraní istotne velmi trpel. A vidieť jeho dokaličené telo..človek, ktorý mi bol všetkým. Ochraňoval ma, učil ma, ľúbil ma. :/
Ďalej že som sa tak nervovo zrútila, keď zomrel a nechcene sa zo mňaa stala anorektička, kvôli čomu som aj vážnejšie chorá.
No a ešte zopár fakt otrasných vecí.
Sklamanie zo seba samej, a to že boli obdobia, ked som sa vazne velmi nemala rada. /už to je ale preč /
A časy, ked som velmi schudla, aj ked som nechcela.