ale ludia co tu davate moj rodny ruzomberok a ich katolicka univerzita vedie,vzdy viedla a vzdy bude,najvacsia stoka VS na slovensku,tam sa dostane aj clovek s IQ 50 a s nedokoncenou ZŠ
@greyness Osierajú ľudí, nemám žiadne uplatnenie s mojím odborom, aj keď to škola má napísané, zistili sme si osobne na určitých pracoviskách. poskytujú nesprávne informácie v rozpore so zákonom, profesori nás ignorujú, nedodržiavajú rozvrh, nič nás nenaučili, prax 0 bodov atď...
Podľa mňa jednoznačne Ružomberok- mala som tú "česť", že nás učila tamojšia absolventka a odpoveď na každú (nepreháňam) otázku znela: "Dobrá otázka, veľmi dobrá otázka, ale neviem vám na ňu odpovedať."
A ďalej by som do tohto zoznamu pridala Skalicu, Sládkovičovo a Trenčín.
@15 moj brat ma Mgr. z prava z nej, uz je aj JUDr., bude robit ochvilku advokatske skusky a normalne robi v prave, pohoda ... (aj ked on je dost hlavicka, )
Dubčekova v Trenčíne je najhoršia, ARRA to jasne dokazuje, ale aj taka pedagogicka fakulta na Katolickej v RK tiež nestoji za veľa, ide to s ňou dolu vodou, čo dokazuje nielen spominana ARRA ale aj nespokojnosť ľudí z môjho okolia s tou školou, nakoniec aj moja mama tam študuje (samozrejme, že iba kvôli titulu, BOŽECHRÁŇ ísť na kotolícku s úmyslom, že sa raz dobre zamestnáš !!!
@greyness celú nie, ale Fakultu zdravotníctva a sociálnej práce, odbor Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve a zničili mi život, preto som nasraný
@matwejo tak právnická fakulta asi nie je taká ako tá moja, ale teraz ak by som chcel začať odznova inde, tak si musím platiť celý Bc. stupeň a nemám prachy :/
Mne prídu skôr vtipní tí ľudia, ktorí si myslia, akí budú právnici a ekonómovia a potom ich stretnem v Mc Donalde, alebo mi ponúkajú cez telefón bambusové ponožky, alebo handru za 500 €. Inak mi je jedno, kto a kde študuje, ak sa tomu vážne rozumie a venuje sa tomu v plnej miere.
@forbiddenrose skusenosti rodiny,skusenosti učitelov ktorí odtial vysli a nevedia nič,skusenosti kamaratov ktori predpadali a dostali sa tam bez učenia.
@forbiddenrose Biológiu. Netvrdím, že všetci sú odtiaľ vytretí, ale tá škola prosto nemá všeobecne dobré meno. Aj keď si pozrieš hodnotenia VŠ tak Ružomberok býva takmer na chvoste. V katolíckych odboroch sú možno dobrí, ale ja by som (po skúsenostiach cirkevným gymplom) aj náboženstvo radšej študovala na štátnej VŠ.
Čo som počula tak niektorí zamestnávatelia vyslovene odmietajú brať ľudí z TRENČIANSKEJ VŠ takže to asi aj tak svedčí o jej kvalite. Kupovanie titulov - normálka. A mám pocit, že tam vezmú každého O.o
ale zase City University v Trenčíne (neviek ako v BA) je super, chodí mi tam priateľ ale tiež to aj niečo nemálo stojí.
Zase na Ružomberok som už tiež moc chváli nepočula ale zase sa ku mne dostalo, že psychológia je na úrovni ale to je asi tak všetko. A čo môžte v dnešnej dobe s psychológiou robiť je tiež otázne. Uplatnenie - nič...
TU?tak samozrejme..fakulta z čimkolvek sociálnym vždy bude na konci schvosta..ako s vyučbou aj s uplatnením...ale ine fakulty by som nehadzala do jedneho vreca...počula som že právnicka je velmi naročna a nie je to "med lízať" a pedagogicka je uz xty rok za sebou jednou z najlepších čo sa peginy tyka...povedala by som že nejahoršia je UCM..nespomenul ju nikto..ale výučba takym štýlom že s profesorom na pivo..
@sabuska255 Prečo je podla teba UCM v štýle "s profesorom na pivo"? Všade od teba požadujú určitý stupeň - inak neprejdeš... Pokiaľ ozaj nieje niekto vyslovene úplatný a nechá ta prejsť (na hoc akej škole).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A inak tiez som nepocula nic dobre na... Ruzomberok tusim?
Príliš sa o toto nezaujímam popravde...ja som rád zato, kde som...
aj dôvod vieš povedať?
A ďalej by som do tohto zoznamu pridala Skalicu, Sládkovičovo a Trenčín.
prosím ťa, čo presne študuješ?
inak ja ako @firestorm , ze som rad kde som,
heej? a to máš odkiaľ? ti to niekto povedal, však?
na KU sú niektoré odbory na nič...asi ako na každej škole...ale sú tam aj odbory fakt dobré...
a akú hodinu ťa učila? a nemôžeš hádzať všetkých do jedného vreca...iní odtiaľ môžu byť dobrí.
ja poznám jednu absolventku z KU, študovala tam nemčinu a holandský jazyk a žije v Holandsku teraz a má sa fajn
filozofická v RK je 3. najlepšia na SK podľa hodnotenia
a tak možno na tej biológii to nie je bohvie čo, ale tak čo som ja počula, jazyky sú tam dobré...aj celkovo filozofická je fajn.
vsetko super, vyucujuci, studaci, vybavenie. a sikovny clovek sa uplatni od nas to mam potvrdene.
ale zase City University v Trenčíne (neviek ako v BA) je super, chodí mi tam priateľ ale tiež to aj niečo nemálo stojí.
Zase na Ružomberok som už tiež moc chváli nepočula ale zase sa ku mne dostalo, že psychológia je na úrovni ale to je asi tak všetko. A čo môžte v dnešnej dobe s psychológiou robiť je tiež otázne. Uplatnenie - nič...