Vajcová polievka (a moji rodičia robia takú ešte desivejšie nielen s vajcom, ale aj rascou ), vajcová nátierka, volské oko, praženica, omeleta, chlieb vo vajci atď
ja napr. niektore veci ani neochutnam a nenavidim ich inak na vrchole rebricka je cibula, jednoducho staci ze ju vidim a napina ma, seriozne mi je zle a nedokazem byt ani v blizkosti. minule volakto nechal vytiahnutu cibulu v kuchyni, fungovalo to na mna ako cesnak na upira, lebo som ani nevysla z izby no a potom najhnusnejsich jedal je v mojom rebricku vela...napr. vsetko co obsahuje veci podobne cibule (por, mlada cibulka..), vnutornosti akekolvek, morske plody, hriby ked su take odporne slizke, rajciny ked nie su pokrajane na 2mm kusky, sunka ked je nakrajana na hrubo, treska (napr. nikdy som nemala tresku ale viem ze ju neznasam , maso z polotovaru, kopor (to ked citim tak grcam), krvavnicky a ine zabijackove nechutnosti, 99% klobasok (bez dovjzmyslu , tlacenka, 99% syrov, kokosove mlieko (je okolo neho hype ale v skutocnosti je odporne, priznajme si to uz konecne , parky, vsetky znacky tuniaka okrem calva, prezrete avokado, hnede banany, zavinace, kapustova polievka ak je u hocikoho ineho ako je moja mama... je toho vela
@kittyboo skoro všetko, čo ti nechutí, ja môžem, zašli mi to domov, kým je to čerstvé, pochutnám @loveillumination granadír zbožňujem a kapustové fliačky, neblázni, to sú skvelé jedlá @tangerina to mi tiež nechutí @eliska1234 ooh, pečienka, však to je chutné @warble taká fajnota a s rascou @burble nie, držková, daj si po držke za to @foxylady mäsko hej, ryža pomenej, ale prečo nie, a rizoto bez ryže ti nechutí? @paracelsus kel tiež nemusím, ale kôprová fajnota @paulieevans neblázni, lečo, prečo? @lakero ale no, tieto sú chuťovky
Tak zisťujem, že som asi najodolnejší voči mnohým jedlám. Tiež som ako dieťa neznášal šalátovú uhorku, varenú papriku, paradajku, zeler, cibuľu, mrkvu, teraz to všetko zjem. Len si neviem nikdy spomenúť čo mi nechutí. Ochutnal som nejaké anglické a írske jedlá, ale neviem čo to bolo, ale bolo to odporné.
uz som zvyknuta, ze ludia sa velmi pohorsuju nad tym, ze skoro nic, co mi ponuknu mi nechuti. je to zle, lebo ludia v chudobnych krajinach by ocenili hocico, no ale zabijem sa, ked z niecoho mi je na grc len ked to citim
@loveillumination@savvym lebo ja neľúbim cibuľu nakrájanú na veľké kusy a moja mama robila lečo zásadne len tak... a okrem toho mám na lečo asi najnepríjemnejšiu spomienku z detstva kedy ma tým chcel nevlastný tatko natlačiť zo slovami: "Musíš ten obed zjesť!!" Až kým sa nepozvracala do taniera a od nervov mi ešte napchal lyžičku tých zvratkom zmiešaných s lečom do úst. Ak sa chcete opýtať či je normálny, nie nie je...
@kittyboo Okolo kokosového mlieka je hype? ja milujem kokosové mlieko, z rastlinných jednoznačne naj mlieko na svete :3
Ale cibuľu tiež nenávidím úplne... ja si ju do všetkého kde proste patrí strúham ... lebo väčší kúsok ako pol centimetra by som do úst nedala... A šunku pokrájanú na hrubo tiež... fuj, proste.
@paulieevans eh, to je uplne najhorsie, takto robit niekomu traumu z jedla ja som ho od malicka jedla na kila a nikdy som nemala dost @savvym no, mne to proste nikdy nechutilo, neviem co ti na to povedat nemam z toho vycitky svedomia
Šalátová polievka. kto vie prečo...jeden konček šalátového listu máš ešte medzi prednými zubami a druhý už v polke pažeráka.
Potom lečo,morcadella,ked robim hemendex a vajicko sa este trasie, 99% druhov syrov-hlavne emental,cestoviny s vajcom a kecupom,sojove kocky-akoze fakt fuj, paradajkovy a grepovy dzus,redkovka,zelena kapia,ladovy salat,fazula,chilli,alkohol,huby-okrem sampinonov,hrasok v omackach a ryzi,maso-okrem kuracich prs,zelene fazulky.....viac mi momentalne nenapada
nepamatam si co som okostoval a co ne ale napriklad huspeniny by som sa nikdy nedotkol alebo jelitko , tlacenku a taketo zabijackove veci nemozem ani citit alebo morske prisery ako nejake musle alebo krevety alebo aj slimaky a taketo veci no proste to nikdy ale aj vela jedal co su len zo zeleniny naprklad neznasam ale z toho sa mi az tak zvycajne nezdvihne zaludok jak z masovych "specialit"
Pečeň, už ako decko som ju neznášal a dva roky dozadu v škole som si nevšimol že mäso na tanieri je pečienka a takmer som sa tam dogrcal pri spolužiačkach.
@kittyboo calvo mi pride take nerybacie! stále som si hvooril, že mám rád tuniaka, ale keď som ochutnal ostatné značky tak otras (tá rybacina, fuj.. ) calvo je super!
Neznášam vnútornosti a tie zabíjačkové veci - klobásy, jaternice, tlačenky.. úplne mi je nagrc, už keď niekoho vidím to jesť...
A potom väčšinu rýb nezjem (nevadí mi losos a tuniak a to je asi tak všetko )
a mlieko.. jogurty, syry a podobné veci milujem, ale čisté mlieko nikdy
Typicke slovenske jedla bryndzove halusky, svieckova potom pecienka a tale nechutnpsti, vajcova polievka a hocico tobene z nich (prazenica, volsje oko) ostrokysla polievka, koprova, zemiakova, hamburgery, rozne pomazanky (vlastne akekolvek) zavinace udenace a neviem co vsetko este cestoviny su hnus aj tie omacky na ne (okrem spagiet) hribove veci a aj syry, vsetky stiplave veci hmm.. Neviem vela toho je pidstatne viac ako veci ktore lubim : D
čo ja viem, držkovú polievku som nikdy nejedol, takže neviem ako chutí a teda nemôžem povedať, že by som ju neznášal, ale pri predstave, že sú tam žalúdky... hm, nič moc teda... a inak neviem, nedá sa ani povedať, že by som nejaké jedlo doslova neznášal, len ho proste nevyhľadávam...
Držková polievka, cibuľa v polievke (najnechutnejšia vec, ble) osobitne mi cibuľa nevadí , ale nemusím ju , cvikla- najhoršie keď mi ju mama káže zjesť, ta to zjem tak rýchlo jak superman aby som to mal čo najrýchlejšie za sebou , potom lečo ale len tak trochu) no najnechutnejšia vec je zeleninová polievka, ma z toho napína keď tam je krafiol, cibuľa a x ďalších zelenín spolu
je zaujimavé sledovať čo všetko ľuďom nechutí a nestačim sa čudovať že je to možné..
tak za mňa to bude asi lečo... inak zožrem všetko... niečo viac ochotne a niečo menej... aj to lečo by som zjedol keby som chcel ale nechcem
úplne "top" je varené vajíčko...akože iné veci z vajíčok, volské oko alebo praženicu mám veľmi rada ale varené...pfuuh. Ja neviem či som to niekedy ochutnala ale stačí mi to cítiť a už mi je zle. Potom veľmi tesne nasledujú prívarky z hocičoho a ryba hocijaká.
Inak aj so mnou je to ťažké lebo okrem týchto jedál je ešte veľmi veľa čo nemám rada a bud vôbec nezjem bud len keď veľmi musím Napr. hocičo s paradajkovou omáčkou (paradajky čerstvé mám rada ale omáčka...), väčšinou polievky, hlavne také mliečne, rezance nasladko, ryžový nákyp, také tie majonézové šaláty ako treska, alebo zemiakový šalát majonézový...
mak, všetko mäso okrem kuracieho, hovädzieho a diviny, ružičkovy kel, všetky sladkovodne ryby, treska, take tie buchtičky z vanilkovou omačkou čo podavali na zš a gymnaziach v jedalnach, fuj, ryžovy nakyp, rezance s tvarohom nasladko, vlastne okrem palaciniek všetky obedove sladke jedla a francuzske zemiaky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
inak rizoto, granadir, kapustove fliacky, zemiaky s petrzlenom a hocico s grepom
@16 O___________o
@loveillumination granadír zbožňujem a kapustové fliačky, neblázni, to sú skvelé jedlá
@tangerina to mi tiež nechutí
@eliska1234 ooh, pečienka, však to je chutné
@warble taká fajnota a s rascou
@burble nie, držková, daj si po držke za to
@foxylady mäsko hej, ryža pomenej, ale prečo nie, a rizoto bez ryže ti nechutí?
@paracelsus kel tiež nemusím, ale kôprová fajnota
@paulieevans neblázni, lečo, prečo?
@lakero ale no, tieto sú chuťovky
Tak zisťujem, že som asi najodolnejší voči mnohým jedlám. Tiež som ako dieťa neznášal šalátovú uhorku, varenú papriku, paradajku, zeler, cibuľu, mrkvu, teraz to všetko zjem. Len si neviem nikdy spomenúť čo mi nechutí. Ochutnal som nejaké anglické a írske jedlá, ale neviem čo to bolo, ale bolo to odporné.
Ale cibuľu tiež nenávidím úplne... ja si ju do všetkého kde proste patrí strúham ... lebo väčší kúsok ako pol centimetra by som do úst nedala... A šunku pokrájanú na hrubo tiež... fuj, proste.
@savvym no, mne to proste nikdy nechutilo, neviem co ti na to povedat nemam z toho vycitky svedomia
Potom lečo,morcadella,ked robim hemendex a vajicko sa este trasie, 99% druhov syrov-hlavne emental,cestoviny s vajcom a kecupom,sojove kocky-akoze fakt fuj, paradajkovy a grepovy dzus,redkovka,zelena kapia,ladovy salat,fazula,chilli,alkohol,huby-okrem sampinonov,hrasok v omackach a ryzi,maso-okrem kuracich prs,zelene fazulky.....viac mi momentalne nenapada
vzdy mi bolo zle len z hribov... tie nedokazem zjest
A potom väčšinu rýb nezjem (nevadí mi losos a tuniak a to je asi tak všetko )
a mlieko.. jogurty, syry a podobné veci milujem, ale čisté mlieko nikdy
tak za mňa to bude asi lečo... inak zožrem všetko... niečo viac ochotne a niečo menej... aj to lečo by som zjedol keby som chcel ale nechcem
Inak aj so mnou je to ťažké lebo okrem týchto jedál je ešte veľmi veľa čo nemám rada a bud vôbec nezjem bud len keď veľmi musím Napr. hocičo s paradajkovou omáčkou (paradajky čerstvé mám rada ale omáčka...), väčšinou polievky, hlavne také mliečne, rezance nasladko, ryžový nákyp, také tie majonézové šaláty ako treska, alebo zemiakový šalát majonézový...
takze preto nikdy nevyskusam slimakov, morske veci...