Podľa toho kto to varí Keď nám dali kapustové fliačky v tábore tak som celú z toho vracala (a celému táboru bolo zle z tých fliačkov, akési skysnuté boli a na druhý deň bola inšpekcia, ale všetci sme boli radšej ticho Ďalej kura v jedálni aĺa "kosť s kožou". Óch, áno a aby som nezabudla keď už mám tú črevnú chrípku. Nesolenú, rozmočenú, mľazgavú ryžu! To som dnes do seba tlačila asi hodinu. A vôbec to nepomohlo :/ Potom sviečkovú omáčku. Grrr, smrdí mi to a do úst to nedám. Vlastne keď tak nad tým rozmýšľam nechutím mi skoro nič s výnimkou slepačej a paradajkovej polievky, ryži s mäsom a cestovín
ja som raz jedla taku hnusnu polievku, recept na nu ma mama od nejakej znamej a ta to vychvalila do nebies ze aka uzasna polievka ale bolo to strasne - bolo to s octom,karamelom a este v tom bolo uvarene cele vajicko, ale hnusne to bolo jednu lyzicu som ochutnala a stacilo
zjem vsetko....(zajtra medvedie maso tak som zvedavy slight_smile: nemam problem zo zeleninou, surovym masom....akurat nech je to vsetko dobre pripravene...a neskazene....
Pečeň a všetky tie vnútornosti, ktoré ľudia jedia (bleh), ryžový nákyp, krupicu, čisté prevarené mlieko (a keď je na tom tá kožka, tak odpadávam..), čerstvý zázvorový čaj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
proste nejaké nasladlé pečené kaše...
nenormálny humus (známy sa z toho pogrcal)
A ešte asi plnená paprika. A huspenina! fuj fuj
alebo este nieco, co nam davali na zakladke... malo to byt nieco ako ryby, ale vyzeralo to a aj to chutilo ako zrecyklovany karton.
a "Moravsky vrabec" ...