a také zlé meno má už len preto že v niektorých firmách napíšu že hladajú absolventov vysokých škôl strojárskych s výnimkou trenčianskej univerzity a tak podobnr. Neviem ako je to pri iných odboroch no v tomto fakt velmi zaostávaju za STU
@0mega1@semaforas to pretože jeden chlap staval svoju firmu 20 rokov, najal si do financií týpka z ekonomiky z TN a ten mu ju za polroka zruinoval, pretože bol totálne tupý...
samozrejme ze Trencianska a Sladkovicovo...ked som sa hlasila, ani UCM mi neodporucali, ale verim, ze sa to lisi v zavislosti od toho co studujes. A este Katolicka v Ruzomberku. Jeeejou. Skoro by som zabudla.
Svätá Alžbetka , Trenčianska, hocijaká kde chceš študovať psychológiu, sociálnu prácu, fylozofiu....a vlasne všetky školy na slovensku sú dosť na slabej úrovni.Keď študovať tak už radšej v čechách
včera som mal hodinovú prednášku od Jurzycu a ten sväto-sväte tvrdil , že naše školy sú celkom fajn btw. pozri si komplexné hodnotenie škôl na nete a hlavne si všimni kolonku kde je písané koľko percent absolventov je nezamestnaných
najnovsie stastistiky podla odborov.. a ked nemas vybraty odbor, tak si najdi aj statistiky ohladne uplatnenia, schopnosti sa zamestnat a priemerneho nastupneho platu a tak.
Šofér autobusu v Trenčíne: "Máme 30 minútovú prestávku, kto potrebuje na záchod, na cigaretu alebo vyštudovať vysokú školu, môže to urobiť tu a teraz.."
Ja študujem na Trenčianskej univerzite a nehanbím sa za to...musím sa tam učiť rovnako ako na inej škole, skúšky sú tam ťažké ako na inej škole, a prenášam si predmet, čo sa robí aj na iných školách. Nič tam nemám zadarmo. Je mi len veľmi ľúto, že kvôli jednej blbej kauze takto pošpinili dobrú Univerzitu. A najhoršie na tom je, že študenti sú v tom nevinne!
nie je to o jednej blbej kauze. poznam x ludi na TN univerzite..ktori su schopni ju vystudovat. a to mam dost pochybnosti o ich mozgovej kapacite (nechcem urazat, ale zaraza ma ako niekto tak sprosty dokaze nejaku vysku zvladat) no a okrem toho poznam aj ludi co to vystudovali. kazdemu jednumubol ten diplom na nic. a tam kde teraz pracuju bezne beru stredoskolakov.
decka, ja vas chem len upozornit, ze na Slovensku mame len 6 univerzit, zvysok su vsetko vysoke skoly, pretoze nesplnaju kriteria na to,aby boli univerzitami...
@jeko Zdá sa mi že áno, ale nie som si tým plne istý. No poznám pár ľudí čo tam je a teda nieje to nejaká sláva. Viem že tam študujú ľudia ktorý sú lukratívny(vyvolený/neviem čo (nechcem povedať podsvetie) pre štát a komentovali to nejak takto "teraz viem prečo nevtrhli kukláči na moju oslavu"
neviem preco kadzy nadava na ruzomberok, pocuka smo dobre ohlasy, poznam aj tych ktory ju skoncili..chvalia si, aj ked sa tam museli aj ucit a opdobne, ale j tma postarane o volny cas, mas moho aktivit na vyber..to hodnotim ako plus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Inač k téme: vysoká škola práva v sládkovičove
a také zlé meno má už len preto že v niektorých firmách napíšu že hladajú absolventov vysokých škôl strojárskych s výnimkou trenčianskej univerzity a tak podobnr. Neviem ako je to pri iných odboroch no v tomto fakt velmi zaostávaju za STU
(btw, skúste študovať na KU a potom na ňu nadávajte...)
najnovsie stastistiky podla odborov.. a ked nemas vybraty odbor, tak si najdi aj statistiky ohladne uplatnenia, schopnosti sa zamestnat a priemerneho nastupneho platu a tak.
A odbory z ktorých nemáš šancu sa uplatniť, viď andragogika
nie je to o jednej blbej kauze. poznam x ludi na TN univerzite..ktori su schopni ju vystudovat. a to mam dost pochybnosti o ich mozgovej kapacite (nechcem urazat, ale zaraza ma ako niekto tak sprosty dokaze nejaku vysku zvladat) no a okrem toho poznam aj ludi co to vystudovali. kazdemu jednumubol ten diplom na nic. a tam kde teraz pracuju bezne beru stredoskolakov.