Najhroznejšia situácia, po ktorej ste si povedali, že takto to ďalej nejde. Aká to bola?
Prosím napíšte situáciu, ktorá bola vo Vašom živote najhoršia,najhroznejšia, po ktorej ste boli úplne na dne a v tej chvíli ste aj pomysleli na najhoršiu vec, ktorú dokáže človek sám sebe vykonať (samovražda),no napriek tomu ste sa vzchopili a premohli sa
Samovrazda je vlastne utek z reality ..ukonceny vlastnou smrtou
Taka situacia este nebola..ale keby som stratila svoju rodinu ..tak neviem ako by som to zvladla ...
Neboli to myšlienky na samovraždu, ale najhoršia situácia, pri ktorej som si povedala "tak takto to ďalej nejde" bola, keď mi moji "najbližší",pre ktorých som spravila naozaj veľa nepomohli, keď som stratila vedomie len preto, že sme predtým mali menšiu slovnú potýčku...
Apropo tejto temy mi vzdy pride na um Iveta Bartosova
Smutne ze takto skoncila a uplne ze uplne ..je to strasne takto ukoncit svoj zivot..neviem si ani predstavit co sa deje v mysli toho cloveka a aku beznadej musi citit..
Dost smutna tema na noc
Neviem... Boli také momenty, keď som si želala už neexistovať, ale skôr to bolo spôsobené celkovým psychickým rozpoložením, než nejakou konkrétnou situáciou.
Jedného času som na smrť myslela často. Mala som aj núdzový plán ako to spraviť. Bolo to dosť ťažké obdobie a nemyslím si že vtedy som sa prekonala nespraviť to, skrátka som len nevládala a nemala som na to gule. Druhý raz keď ma zlomilo som už čiastočne vedela ako z toho von ale tiež to bolo na hovno, tiež som si želala umrieť ale nemala som poistku. Prvý raz som ublížila sama sebe aj iným, druhý raz ublížil niekto iný mne.
@antifunebracka no asi tazko kedze si rovnaku otazku ako melancholikovi polozil aj mne v jednom statuse a v tom istom case ...ale tak neboj nebudem na teba viac reagovat ked si to neprajes
@obsession Ale aký mizantrop? Som, ale o to nejde Mesiace sa snažím s tebou normálne seriózne porozprávať, ale furt dostávam len totálne o2ci odpovede bez hlavy a päty. Nikdy, ale fakt nikdy neodpovieš na otázku normálne. Nvm, či si hlúpa, abo len provokuješ, ale fakt nemám náladu na srandičky. Proste reaguj na mňa len keď máš čo zmysluplné povedať. Prosím.
@antifunebracka ono sa to hovori ..aky pozicaj taky vrat ..nedostanes normalnu odpoved pokial ju nepolozis spravne ...a ak nemas naladu nevylievaj si to nabuce na druhych. Prosim
@obsession Ja sa s tebou bavím normálne. Nchpm, ako som sa ťa to mal inaxpýtať. Čo si sfinga dpč či čo? Ak nerozumieš prostej otázke, je to tvoj problém a keď provokuješ, nediv sa, že sa na teba polka B. jeduje.
@antifunebracka ja zas vobec nechapem o com to tu tocis ty ..aka provokacia ? Opakovane ma tu oznacujes za neviem co a potom sa cudujes mojim odpovediam ? Radsej sa pekne vyspi a nespominaj radsej nase tajne konverzacie ... lebo potom si otvorim usta aj ja a to nemam vo zvyku ..je to pre mna najnizsi sposob ako osopit cloveka len pre blbu otazku o tom ze preco kladies viacero ludom rovnake otazky ..chcel si serioznost mas ju mat .. a to ze som s tebou cely cas len srandila tak prepac ze som len srandila
@obsession Za čo ťa označujem opakovane? Priama a verím že zrozumiteľná otázka, očakávam odpoveď. Pokojne si ústa otváraj, bo ja už ani nvm, že sme si písali. Áno, pýtal som sa 2 x rovnakú otázku a odpovedal som ti, prečo. Zas problémy s porozumením?
@antifunebracka normalne si ma pobavil..to ty si tu vysypal ze mesiace so mnou pises ....po dalsie ..odpovedam na otazky len na ktore chcem odpovedat a to ta vzdy sralo ze ....tak to urobim aj teraz...a s porozumenim nemam problem ..mozno ta len zas provokujem
Takze dobru funebrak
@obsession Jasné, že si vyberáš odpovedať len na to, čo ti je pohodlné, aby si nebola za pizdu i pred sebou Mesiace sa s tebou snažím komunikovať rozumne a trpezlivo, hlavne cez tagovanie - zas nepochopila, nevadí To, že bolo pár správ... vieš, koľko ľudí mi denne píše? Tak pal dopiče provokovať niekoho iného.
@antifunebracka jasne ved len pizda moze odmietnut 3 krat sameho funebraka ze
Ak ma teraz zablokujes nevadi ..budem tomu rozumiet
Ps a ty vies kolko ludi mne pise ?
Viem a som rád, že to vidíš aj ty Ale v tomto prípade pokojne odpoviem za teba: volal som ťa von, bo som chcel zistiť, či si fejk, čo som ti aj písal. Ty že niee, si v Írsku, inokedy pôjdeš. Zavolal som ťa, keď si sa "vrátila", zas si si dačo vymyslela, tak už som jebal na to, bo som pochopil, ako sa veci majú.
@antifunebracka jasne chapeme chcel si byt sam s fejk birdz zenou
A kedze ta odmietla tak si snou chcel ist este na vianocne trhy ze a po galeriach chodit .(.teraz si to vytrhol z naseho tajneho kontextu )
Ak som ta zahnala do kuta ..tak to len preto ze si odpovedal sprosto a uz asi vies ze to tu bude pekne citacko na zajtra pre pre B ..kedze odhalujem to co ja som nemala v plane
Jj, lebo na trhoch či v galérii by sme určite boli sami, ty piča sprostá. Kebyže nie si úplne vypatlaná ako hovädo tak by ti došlo, že som ťa volal na zaľudnené miesta, aby si sa nemohla vyhovárať. Ale jasné, zahnala si ma do kúta, preto sa vyhýbaš každej 2. otázke, že. Ja len dúfam, že si to tu čo najviac ľudí prečíta práveže, nech vidia, že si vysoko zarúbala, Viktória. Jebeš do nesprávnych a v nesprávnom čase. Ale inak dal som si námahu a prelúskal tie naše správy, keď sa tak tváriš, ako som ťa lanáril furt von. Za pár mesiacov som ťa volal 2 x (vždy som zdôraznil, že len chcem vidieť, či si real a môžeš odísť), pričom ani raz si nevravela, že nie, len že inokedy. Ale zato som tam našiel kopec poznámok na moju adresu mimo reči typu "krásny úsmev, milá povaha, si vtipný blablabla" a ja som ťa práveže dosť odjebával, až som sa zasmial pár x. 1 z tvojich posledných správ, výňatok, lebo výňatky máš rada: "si poriadny krasavec prisaham". Tak na čo sa tu furt hráš?
@antifunebracka super.... ty krasavec birdzu
sam nie si natolko inteligentny akym by si chcel byt ..inym sposobom ako vulgarnostou odpovedaju len hlupaci
Boze s kym som to ja pisala..a aka som rada ze som sa snim naozaj nesttretla aj keby to bolo z kamaratstva len ..ved co by som z toho aj mala ..ako ta citam ..si zbabelec a clovek ktory potopi druheho preto lebo seba chce zachranit ...( jasne si mily a vtipny a blablabla)
@obsession "inym sposobom ako vulgarnostou odpovedaju len hlupaci" lol vidíš, ty ani sama nvš, čo chceš povedať. A v čom som zbabelec a ako sa chcem zachrániť? Zas neodpovedz pls, len šupni nejaké všeobecné drísty. Keď sa hentakto správaš a provokuješ tak nvm potom, čo fňukáš.
@antifunebracka vies ja ti len odpisem poslednu vec ...ludom sa nepaci ak sa im nerobi podla ich vole .. ja som sa s tym uz stotoznila davno ..ale ty to este stale nechces pochopit ...ze som to ja ktora ta mala cely cas v pazi ... ty si mi zacal prvy pisat . Ty si ma pozval von ... ty ma teraz urazas ( odomna nepadla nijaka urazka na tvoju osobu aj ked si to zasluzis ).ja len konstatujem to co je pravda.. veci nepotrebujem prekrucat a aani vytrhavat z kontextu..nepotrebujem sa tu zachranovat sam pises pol B sa to neda
A ked uz tak medzi nami a celym B ..raz mi niekto napisal ze si ferovy clovek ..vidim ze sa mylil ....
Ps fnukat ? To myslis vazne ....si teraz precitaj nie tsky ale tutto cely temu ..a pochop kto tu fnuka a melie z posledneho
@obsession Odpíšeš mi poslednú vec, ale zas úplne z cesty A hneď za tým ďalšiu. Veď vidím, kto melie z posledného. Provokuješ, vyhýbaš sa, zahováraš, tváriš sa, akoby som ťa plánoval znásilniť a z kontextu vytrhávaš práve ty. Ja mám svedomie čisté a za tento prístup si takú reakciu zaslúžiš. To je podľa mňa fér... keby si nedrístala furt 2 na 3 už od @14 taxi tu nemusela dostať budíček do reality.
Inak ak by niekoho zaujímalo, ako sa kompromitujem, tak zas to bude bez odozvy, lebo slečna Viktória Vymletá zas nemá odpoveď, len niečo musela šplechnúť.
bolo to velmi nedávno, presne 2. januára, po najviac prehrotenom Silvestri, kedy som 2eho zacala mat tlaky na hrudi a do toho najvacsia depka a stavy uzkosti ze som to uz fakt prehnala a co sa mi to deje. Od strachu som nemohla ani zaspat Okrem toho som mala strasne rychly pulz... Nastastie to preslo, je 7eho a uz mi prakticky nic neni... Ale zaprisahala som sa, ze uz idem healthy lifestyle....
@44 ale tak bola to asi len otazka casu kedy mi to prejde aj same.. Nemyslela som na samovrazdu hned vtedy, ale rozmyslala som nad tym ze ked sa mam po zvysok zivota citit ako 2.1.2018 tak tu samovrazdu asi casom spacham
@lenkaska1 ja sa takto zväčša cítim po dvoj - trojdňovej chlastačke naučil som sa však jednu vec, keď hneď vysadíš alkohol, vtedy vzniká tento problém... hladinu treba pomaly znižovať, napr. pivom... ale keďže chceš prejsť na ten zdravý životný štýl, tak sa ti hádam už veľakrát tento scenár nezopakuje
zvláštne ako vám vôbec nerobí problém o tom písať a mne aj hej...
boli aj také dni a verte mi v živote som nič horšie nezažila, najhoršie na tom bolo asi to že v tej chvíli nemáte absolútne žiadnu nádej že sa to zlepší a myslíte si že v takom psychickom stave prežijete najbližšie dni, týždne, mesiace. Ale aj bez toho to je dosť príšerné.
Asi ešte pred pár rokmi na základnej(aj v škôlke lebo aj tam som s nimi chodila),keď ma šikanovali,a taktiež tie baby čo mi to robili,všetkých obrátili proti mne,a zo seba robili chudáčikov keď som im niečo povedala.Od škôlky asi do šiestej triedy som nemala nikdy kvôli nim žiadnu kamarátku.Ešte si zo mňa aj robili srandu keď mi kvôli nim spadla jedna slzička,hoci kto by pri nich neplakal.To bolo najhorších sedem rokov.Ale proste som si povedala,že budem silná,a neodíme kvôli nim do inej školy,lebo to bolo to čo ony chceli.Nakoniec som to vydržala,a keď sa nám jeden rok spojili triedy,a prišli nový žiaci z Ukrajiny,tý sa nimi nedali ovplyvniť,a videli ma takú aká som.A tak sme proste tvorili skupinku v triede,a teraz sme všetci piati najlepší kamaráti.A na tých ostatných som sa vykašlala.Nakoniec som sa trochu bavila aj s nimi,lebo sa mi začali podlizovať,ale nikdy im nezabudnem ako ma týrali,a ako som myslela že KVÔLI NIM VYSKOČÍM Z OKNA...
To najhoršie by som sem asi nedokazala napisat... ale nad samovraždou uvažujem celkom často, hlavne keď mam problemy s priatelom, rodinou alebo v praci... ale som si na milión percent ista, ze by som sa na to neodhodlala, pretože som zbabela na takyto čin
Keď mi zomrela veľmi blízka duša bola som v tom stave že chcem umrieť a nenávidela som celý svet... no môj strážny anjel.mi to nedovolil a odvtedy som taká povaha, že nech sa stane čokoľvek, takmer okamžite vidím cestu kadiaľ ísť takže som vlastne šťastný človek
myslím, že moje temné dni a myšlienky na smrť boli spôsobené nízkym sebavedomím. žila som veľmi obmedzene a môj pohľad na svet bol až neuveriteľne limitovaný. dokázalo ma rozhodiť úplne všetko. namiesto toho, aby som na sebe zapracovala som sa opúšťala, lebo som o sebe nemala dobrú mienku, neverila som tomu, že by som niečo mohla dokázať. bol to dlhodobý stav, ktorý sa len prehlboval.
paradoxne, jedna z vecí, ktoré mi najviac pomohli bol najmä internet. v dnešnej dobe to vyznieva zvláštne, avšak pred 12-13 rokmi bola situácia úplne iná. môj svet bol tvorený kolektívom ľudí, medzi ktorých som nezapadla a vnímala som to ako niečo, čo mi je dané a čo ma definuje. až vďaka internetu som si uvedomila, aký obrovský a rôznorodý je svet. pochopila som, že existuje obrovské množstvo ľudí s podobnými záujmami, názormi a pohľadom na svet. vtedy mi došlo, že moje medziľudské vzťahy nie sú limitované vekom, školou, sídliskom, mestom.. časom som si osvojila myšlienku, že na to, aby som sa dobre zabavila nepotrebujem nikoho, iba seba. vďaka internetu som si našla mnoho nových záľub, ktoré vyplnili moje dovtedy prázdne dni. odrazu som mala prístup k informáciám, ktoré ma zaujímali a nachádzala som stále nové veci, v ktorých som bola dobrá. pomaly sa začalo dvíhať aj moje sebavedomie. bola to dlhá cesta a náročný proces, no podarilo sa mi z tých zlých chvíľ vymaniť.
takže zhrnutie na záber - "najhroznejšia situácia" bola moja limitovaná myseľ, limitovaný svet, v ktorom som žila. bola som ako slepá a to ma takmer stálo život. ťažko hľadať vinníka, bola som veľmi mladá a nenašiel sa nikto, kto by mi pomohol rozšíriť obzory mne zrozumiteľným spôsobom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Taka situacia este nebola..ale keby som stratila svoju rodinu ..tak neviem ako by som to zvladla ...
Smutne ze takto skoncila a uplne ze uplne ..je to strasne takto ukoncit svoj zivot..neviem si ani predstavit co sa deje v mysli toho cloveka a aku beznadej musi citit..
Dost smutna tema na noc
Takze dobru funebrak
Ak ma teraz zablokujes nevadi ..budem tomu rozumiet
Ps a ty vies kolko ludi mne pise ?
Tak potom preco vyzdvihujes to kolki tebe pisu ..má ma to snad nejak zvlast zaujimat ?
Ako zabomysia vojna
A kedze ta odmietla tak si snou chcel ist este na vianocne trhy ze a po galeriach chodit .(.teraz si to vytrhol z naseho tajneho kontextu )
Ak som ta zahnala do kuta ..tak to len preto ze si odpovedal sprosto a uz asi vies ze to tu bude pekne citacko na zajtra pre pre B ..kedze odhalujem to co ja som nemala v plane
Inak tvoje vysvetlovanie ..toto mi nejak nejde do hlavy
Zvycajne rad kasles na veci
sam nie si natolko inteligentny akym by si chcel byt ..inym sposobom ako vulgarnostou odpovedaju len hlupaci
Boze s kym som to ja pisala..a aka som rada ze som sa snim naozaj nesttretla aj keby to bolo z kamaratstva len ..ved co by som z toho aj mala ..ako ta citam ..si zbabelec a clovek ktory potopi druheho preto lebo seba chce zachranit ...( jasne si mily a vtipny a blablabla)
A to ze si chcel vidiet real ..vies ...nemoze sa to podarit hocikomu
A ked uz tak medzi nami a celym B ..raz mi niekto napisal ze si ferovy clovek ..vidim ze sa mylil ....
Ps fnukat ? To myslis vazne ....si teraz precitaj nie tsky ale tutto cely temu ..a pochop kto tu fnuka a melie z posledneho
Inak ak by niekoho zaujímalo, ako sa kompromitujem, tak zas to bude bez odozvy, lebo slečna Viktória Vymletá zas nemá odpoveď, len niečo musela šplechnúť.
život.
vzchopil som sa a premohol som sa?
čojaviem. ešte stále tu som, neodišiel som z tej situácie. to sa ráta?
boli aj také dni a verte mi v živote som nič horšie nezažila, najhoršie na tom bolo asi to že v tej chvíli nemáte absolútne žiadnu nádej že sa to zlepší a myslíte si že v takom psychickom stave prežijete najbližšie dni, týždne, mesiace. Ale aj bez toho to je dosť príšerné.
paradoxne, jedna z vecí, ktoré mi najviac pomohli bol najmä internet. v dnešnej dobe to vyznieva zvláštne, avšak pred 12-13 rokmi bola situácia úplne iná. môj svet bol tvorený kolektívom ľudí, medzi ktorých som nezapadla a vnímala som to ako niečo, čo mi je dané a čo ma definuje. až vďaka internetu som si uvedomila, aký obrovský a rôznorodý je svet. pochopila som, že existuje obrovské množstvo ľudí s podobnými záujmami, názormi a pohľadom na svet. vtedy mi došlo, že moje medziľudské vzťahy nie sú limitované vekom, školou, sídliskom, mestom.. časom som si osvojila myšlienku, že na to, aby som sa dobre zabavila nepotrebujem nikoho, iba seba. vďaka internetu som si našla mnoho nových záľub, ktoré vyplnili moje dovtedy prázdne dni. odrazu som mala prístup k informáciám, ktoré ma zaujímali a nachádzala som stále nové veci, v ktorých som bola dobrá. pomaly sa začalo dvíhať aj moje sebavedomie. bola to dlhá cesta a náročný proces, no podarilo sa mi z tých zlých chvíľ vymaniť.
takže zhrnutie na záber - "najhroznejšia situácia" bola moja limitovaná myseľ, limitovaný svet, v ktorom som žila. bola som ako slepá a to ma takmer stálo život. ťažko hľadať vinníka, bola som veľmi mladá a nenašiel sa nikto, kto by mi pomohol rozšíriť obzory mne zrozumiteľným spôsobom.