Aint nobody loves me better, toto jak mi zacal pustat jeden fakbady vedela som ze je pravy cas vymenit ho...
A taktiez 90% popovych pesniciek a 100% tuc tuc koloticariny
@kosmiklove nepocuvam verzie pesniciek co nemusim cize neviem. Ale skor tam ide o princip ze to bola prilis pozitivna pesnicka v prilis nevhodnej situacii (spievat niekomu kto s tebou len spava a absolutne neprechova a ziadne city hentie lyrics no neviem neviem... )
knechtova a to je nanananana. potom ma este jednu taku vybornu - ako meeesiac oodraziiii svoju tvar, v nocnych tmaach na ooceaan. bla bla bla. brutalne to tam natahuje a je to priserne.
a este smatanovej zvony ci co to je. des des. zakazala by som to.
call me maybe, run run run
vsetko od Katky Perry a Taylor Swift
niektore Djovske chujiny, nechce sa mi hladat
a potom Cesty II Triedy ci jak sa to vola
od krystofa, neviem ani ako sa vola, ale spieva sa tam kotniky libat. Tiez ma irituje kirschnerova pokoj v dusi, ako aj vsetky piesne od nej, a velmi ma hneva, ze ju stale hraju lebo je pravdolaskarka. Irituju ma aj vsetky slovenske radia, lebo dookola to iste hraju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A taktiez 90% popovych pesniciek a 100% tuc tuc koloticariny
aj IMT Smile, furt to isté dokola, kokos
a medulienka
Neznaaasan ked sa chodi dokola a musim sa drzat opitych spotenych chlapov predomnou :ble:
otravnejsia pesnicka a este otravnejsi klip dlho nebol...
do pici, teraz som si na nu zas spomenul a zas sa toho nezbavim..dakujem pekne, idem sa zabit.
a este smatanovej zvony ci co to je. des des. zakazala by som to.
vsetko od Katky Perry a Taylor Swift
niektore Djovske chujiny, nechce sa mi hladat
a potom Cesty II Triedy ci jak sa to vola
Toto vkuse hrajú v krčme čo je pri našom dome -.-
Ta ňe od Kristíny
Neľutujem, Mandolína
Cheerleader
V podstate väčšina playlistu Funrádia
heeeeeeey soul sister od prveho tonu a cesty nooo ta teda irituje uz som ju dlho nepocula !
ale ked sme mali zapnutu Europu2 tak toto najviac
a
veľmi dlhý zoznam
Ale všetko od DJ Snake je odpad.
toto uplne najviac