ked som lezal s veronikou v posteli a uvedomil som si ze to uz citim...ze som dosiahol pri nej absolutne najvyssi stav citu a hned som jej to aj povedal, ze ju milujem ... samozrejme ze som ju lubil, velmi dovtedy ale dosiahol som ten najvyssi cit k nej a bol to premna najkrajsi okamih, najkrajsi pocit
Podľa mňa nikto taký okamih nevie spoľahlivo určiť. Život je plný výnimočných okamihov a každý jeden z nich je v danej chvíli najkrajší, keď to tak človek cíti.
Mám veľa takých okamihov s osobami, ktoré mám rada. A samozrejme k nim patria aj významné medzníky, na ktorých mi skutočne záležalo, aby dopadli tak, ako dopadli.
@3
Drvivá väčšina je spätá s nim.
To, ako sme cely den boli v lese a potom sli na pizzu
To, ako som unavena a s velmi nevydarenym dnom sla zo skoly a on ma len tak cakal na zastavke
To, ako kukame film a on ma objima a ja sa citim super.
Je ich vela, atd atd. A som za vsetky vdacna.
Ale aj to, ked som dala biochemiu na druhy krat, to bolo stastie
@husky to máš pravdu..a hento bola moja prvá taká väčšia...ale myslím si, že to nie je o tom, koľko som ich ne-zažila...ale o tom, ako som to (pre)cítila...som zvedavá či sa tomu ešte niečo vyrovná..lebo také pocity, ako som mala tam..fuuuu...ešte teraz sa chvejem, keď na to spomínam :3
Hm... Asi keď sme ležali na poli s frajerom (vtedy ešte nebol môj frajer, bolo to deň predtým ako sme sa dali dokopy) a bolo to také, že celý deň sme boli s dvomi kamoškami vonku, čo proste vedeli, že to medzi nami "iskrí" a nedali sme si celý deň pusu ani nič... A večer sme ležali na tom poli, padla hviezda, on sa ma opýtal čo som si želala. A ja som sa len usmiala a on ma pobozkal a povedal mi ako to celý deň chcel strašne moc urobiť. A cítila som sa dokonale vtedy.
A potom ešte jedna taká smutná, keď som bola v koncoch a chcela som skoncovať zo životom kvôli jednej dosť zlej a vážnej situácií kedy sa mi skoro zrútil vzťah s priateľom, s rodinou aj so všetkými kamarátmi a priateľ mi vtedy dal druhú šancu asi 5 minút predtým, keď som bola rozhodnutá, že to naozaj skončím. Samozrejme, on o tom nevedel, dozvedel sa to až potom...
urcite ich bolo vela, ale tak najcerstvejsie si spominam na to, ked mi frajer doniesol kvety, ked sme boli s frajeromv PRahe a vecer sme isli na luxusnu veceru a mali najromantickejsiu prechadzku nocnou prahou, potom vlastne vsetky momenty s nim, nase prve rande...ked sme prvy raz doniesli domov psa, ked mi nasi oznamili ze budeme stavat dom..vselico
trikrat v zivote som zazila take absolutne stastie, proste uplne najkrajsi neopisatelny pocit ze som bola tak stastna az mi bolo z toho smutno lebo som nevedela co mam robit tazko sa to opisuje no xD ale dvakrat to bolo na muse koncerte a raz ked sme si prvykrat povedali ze sa lubime to bol najkrajsi vecer ever asi. ale aj tie 2 muse gigs boli super
@paulieevans toto je podľa mňa dosť psycho, teraz keď sa ťa bude báť priateľ opustiť, len preto aby si sa nezabila a bude s tebou aj nasilu tak budeš rada?
uf no pasovať jeden okamih za najkrajší, to je také, neviem. navyše sa to ešte môže zmeniť a človek môže také okamihy napokon ľutovať...
na čo však aktuálne rada spomínam sú niektoré chvíľky s frajerom, keď ma dojme svojimi vyznaniami... napríklad aj dnes mi vravel, vraj "prečo sa chceš maľovať, veď si krásna" a povedal to s takou ľahkosťou a samozrejmosťou, s úsmevom a láskou na perách, že som sa ostala ticho červenať a usmievať. je krásne cítiť, že je človek úprimne milovaný a nie len na moment
bolo to asi pred rokom, tretí deň od prvého stretnutia, ležali sme na posteli, pozorovali hviezdy na dozelena sfarbenej oblohe a ja som si zrazu uvedomila, že je to ono
@veronikacs nepochopila si to... ja som sa nechcela zabiť kvôli tomu, že ma priateľ chcel opustiť...bola som vo vážnej životnej kríze a chcela som proste ukončiť všetko.... to že ma on (skoro) opustil bolo len následok a vyústenie všetkého.. ale tým, že mi dal druhú šancu mi dal nádej žiť!
Nikdy a nikdy by som nedokázala vydierať frajera samovraždou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a stratila som tam tyč na potápanie
a štveranie sa sochu koňa vo Fontaine du Soleil v Nice (mám aj foto)
Mám veľa takých okamihov s osobami, ktoré mám rada. A samozrejme k nim patria aj významné medzníky, na ktorých mi skutočne záležalo, aby dopadli tak, ako dopadli.
Drvivá väčšina je spätá s nim.
To, ako sme cely den boli v lese a potom sli na pizzu
To, ako som unavena a s velmi nevydarenym dnom sla zo skoly a on ma len tak cakal na zastavke
To, ako kukame film a on ma objima a ja sa citim super.
Je ich vela, atd atd. A som za vsetky vdacna.
Ale aj to, ked som dala biochemiu na druhy krat, to bolo stastie
najúžasnejší a najsilnejší zážitok pre mňa.
Ale v sobotu o 1 ráno už bude dúfam favorit
A potom ešte jedna taká smutná, keď som bola v koncoch a chcela som skoncovať zo životom kvôli jednej dosť zlej a vážnej situácií kedy sa mi skoro zrútil vzťah s priateľom, s rodinou aj so všetkými kamarátmi a priateľ mi vtedy dal druhú šancu asi 5 minút predtým, keď som bola rozhodnutá, že to naozaj skončím. Samozrejme, on o tom nevedel, dozvedel sa to až potom...
2. keď som zistila že ľúbim
3. keď som zistila, že už neľúbim
a radšej mám najkrajšie obdobia ako okamihy, okamihy miznú príliš rýchlo.
na čo však aktuálne rada spomínam sú niektoré chvíľky s frajerom, keď ma dojme svojimi vyznaniami... napríklad aj dnes mi vravel, vraj "prečo sa chceš maľovať, veď si krásna" a povedal to s takou ľahkosťou a samozrejmosťou, s úsmevom a láskou na perách, že som sa ostala ticho červenať a usmievať. je krásne cítiť, že je človek úprimne milovaný a nie len na moment
jo a ked budem mat prveho pol miliona tak tiez budem isto krasny okamih prezivat
Nikdy a nikdy by som nedokázala vydierať frajera samovraždou...
a potom tu
a tu
a tu