@zajko30 na Slovensku nieje čo pozorovať, všade je to isté, zato iné krajiny sú rozmanité a oveľa krajšie po všetkých stránkach, je to tak, zmier sa s tým
mam rad prirodu ale nedokazem si predstavit zivot v nejakej zabudnutej dedinke a vsade na okolo les a tak ... mam rad rusne a velke mesta ako New York , to je to najkrajsie miesto co som kedy navstivil
neviem ako sa ten štát volá, ale stále sa mi o ňom sníva, je to nádherné miesto, krásna príroda, kopec zábavy, škola len 2 hodiny denne.. každý deň sa mi o ňom sníva znova a znova a preto posledný týždeň zaspávam s úsmevom a nebojte sa, nedrogujem
@sajuri007 tak to si zhrnula pekne to by som rád navštívil v takom poradí ...švajčiarske alpy som už ,,ochutnal,, a nie je tam veěký rozdiel od rakúskych
Švédsko je zatiaľ to najkrajšie čo moje oči videli......... úprimne, ja by som každého slováka poslala na pár dní tam nech sa pozrú,ako sa žije tam a kus sa nad sebou zamyslia - trávniky čisté, ľudia milí a kľudní, šoféri nejazdia jak kokoti, proste žiť tam , ach
Urcite by to bolo NY , Pariz, Amsterdam, ale vedel by som sa prectavit na takom Islande alebo v Belgicku, Najnovsie moj celozivotny sen precestovat co sa da a kupit si malu podu vo francuzsku kde by som si pestoval vinko
a okrem toho: z tých, čo som navštívila - Svédsko a Svajčiarsko sú moje srdcovky, takisto Norsko, a ešte Belgicko a Holandsko - nie ako krajiny, sú to len placky, ale mestá a hlavne dedinky sú nádherné
a tam, kde som ešte nebola - môj sen je Nový Zéland, Borneo a Galapágy
Mne sa všeobecne páčia európske krajiny, sú tak rozmanité... juh aj sever a aj to medzi . a aj Ázia je fascinujúca, ale nikdy som tam nebola, čiže v prvom rade sa sústredím na to, čo mi je bližšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a potom jednoznačne celá Veľká Británia plus Írsko a už spomenuté severské krajiny
potom novy zeland urco
P.S. toto je tak subjektívne že nechápem ako sa tu može niekto hádať ale... ked sa niekto chce hádať.... Thumbs up if agree...
Sice som tam este nebola, ale fotkam krajiny nemozem odolat
Podla mna je tam uplne nadherna priroda a nemusia si tam zit zle, ak neberiem do uvahy posledny "problem"
a ešte Austrália a Francúzsko
a okrem toho: z tých, čo som navštívila - Svédsko a Svajčiarsko sú moje srdcovky, takisto Norsko, a ešte Belgicko a Holandsko - nie ako krajiny, sú to len placky, ale mestá a hlavne dedinky sú nádherné
a tam, kde som ešte nebola - môj sen je Nový Zéland, Borneo a Galapágy