mne najviac utkvela v pamäti túra na roháčoch... avšak nie pot ych bralách ale "vnútri" toho.... prenádherná príroda, vodopádiky, jazierka kryštálovo čisté "vykacliškované takými ploskými kameňmi.. nádhera
a aj ostrva by bola nádherná keby bolo pekné počasie... lenže akorát jak sme boli hore a sme išli druhou stranou (hore sme šli strnaou ako je popradské pleso) tak začalo pršať... a človek videl absolútne všetko pod sebou...proste rýchly zráz...a "chodníček" len tka meter širký a začala pršať...a ja mám strach z výšok .... tak som bola nalepena furt na skalách a prižmúreno zliezala... ale potom dole bolo krajšie, to už bola parada +vcelku bolel pohlad zhora na tie zničené tatry (bolo to dávnejšiesom mala asi 12-13 keď som tam bola)
ci uz na klastorisko alebo na klauzy.. rebriky a vodopady, rokliny a kopce...lezenie po skalach, behat, bicyklovat..a nie len v lete, ale aj v zime je tam super.
@lawey jop, Roháčske plesá sú pekné, aaale podľa mňa Veľkou a Malou studenou dolinou cez Priečne sedlo sú plesá ešte o kúsok krajšie... samozrejme, tá túra je náročnejšia, ale vrelo odporúčam
To je strašne ťažká otázka, pretože na Slovensku sú prenádherné miesta a tak úžasne rôznorodé. Ani nechcem vybrať najkrajšie, ale snáď by som spomenula aspoň tiež tie Studené doliny a Priečne sedlo a Belianske Tatry. Slovenský raj je tiež nádherný... Nie, ja fakt nemôžem, keď mne sa toho strašne veľa páči.
@blackrisq Belianske Tatry boli niekoľko rokov uzatvorené pre verejnosť. Teraz je otvorená len trasa cez Široké sedlo. My sme išli zo Ždiaru cez Široké sedlo, potom okolo Bieleho plesa a do Tatranských Matliarov. Sú tam nádherné rozľahlé zelené stráne plné stád pasúcich sa kamzíkov, prekrásny (až taký vrstevnatý) výhľad na Vysoké Tatry, v okolí počuť svište Inak tá fotka na mojej ikonke je odtiaľ, ako moja sučka práve sleduje kamzíka. Alebo napríklad aj toto:
mne sa osobne páčia všetky túry v našich národných parkoch či sú to Tatry alebo Slovenský raj Muránska planina všade je krásne ale kde sa mi asi najviac páčilo a odporúčam všetkým je výstup na kráľovu hoľu, potom v Tatrách určite bystré sedlo a Zádielska tiesňava v Slovenskom krase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a aj ostrva by bola nádherná keby bolo pekné počasie... lenže akorát jak sme boli hore a sme išli druhou stranou (hore sme šli strnaou ako je popradské pleso) tak začalo pršať... a človek videl absolútne všetko pod sebou...proste rýchly zráz...a "chodníček" len tka meter širký a začala pršať...a ja mám strach z výšok .... tak som bola nalepena furt na skalách a prižmúreno zliezala... ale potom dole bolo krajšie, to už bola parada +vcelku bolel pohlad zhora na tie zničené tatry (bolo to dávnejšiesom mala asi 12-13 keď som tam bola)
ci uz na klastorisko alebo na klauzy.. rebriky a vodopady, rokliny a kopce...lezenie po skalach, behat, bicyklovat..a nie len v lete, ale aj v zime je tam super.
korculovanie a lezenie po lade
samozrejme lesna zver a pekne turistky
celodenne - mala fatra - cez maguru na Suchy - malý krivan a naspať alebo na Veľký Rozsutec, nie nadarmo je hodnotený ako najfotogenickejsi kopec...
a hlavny hreben velkej Fatry.. ja mam radšej holne veci ako skalnate, preto som zástanca Fatry a nie Tatry ked už Tatry, tak Zelené pleso