Okrem toho, sexuálna orientácia ako časť psychickej charakteristiky nemôže predsa ovplyvňovať vnímanie fyzickej a o tej je tu reč. Môže mať aj "v hlave nas*ané", kritériá spĺňa. Na druhej strane, jadrovú fyziku by som s ňou asi nerobil.
@emelen no ona sama to povedala ale mas pravdu, ze tu ide len o krasu a nie o to, koho si pusta medzi stehna. to len tak, ze keby si ju stretol, tak nemas u nej sancu, heh
@antifunebracka Tak to som nevedel, niečo si o nej prečítam. Aby som pravdu povedal, viem o nej iba povrchne a to odkedy som zisťoval, či existujú verejne známe Angličanky, ktoré sú pekné. A ešte viem, že má pekný prízvuk, pretože bola v relácii The Real Hustle.
Je otázne, či by existovala šanca aj keby bola zúfalá, heterosexuálna nymfomanka.
@antifunebracka Séria 8, epizóda 7. V ôsmej sérii bola rubrika, v ktorej niektorým britským celebritám vysvetlili, ako vykonať jednoduchý podvod, o ktorý sa potom pokúsili. Bolo to prvýkrát v histórii, keď im to zlyhalo (vykonávala ho Caprice Bourret) a museli to zahrať tak, že pre ňu prišli ako policajti.
Lucy Pinder tam robila podvod, v ktorom vymenila notebook v obale za kus dreva v obale. Podarilo sa jej to, aj keď parádne nešikovne. Zákazník bol dôverčivý a nič si nevšimol.
Jessica-Jane Clement je tiež považovaná za jednu z najkrajších birtských glamour modeliek, ale mne sa veľmi nepáči. Má takú zvláštnu tvár.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
mám slabosť na severské typy žien.
tak to ta asi nelubi =D je mi luto..
:smajlikktorypachaharakiri:
jedine ona
mám rád francúzsky a taliansky šarm
...bezchybná
..a jedna čiernovláska
Kokia
aj samla hayek... taký zenský sarm..
ale inak neviem vazne, tymito vecami sa dako nezaoberam..
táto
napríklad
- Liv Tyler...má aj lepšie fotky, ale komu sa chce hladať
jednoznacne joanna krupa abo tori black
...
a ja neviem...veľa je pekných. hlavne nech má zaujímavé črty tváre nie len veľkú hubu a kilo makeupu na sebe
Je otázne, či by existovala šanca aj keby bola zúfalá, heterosexuálna nymfomanka.
kua ako to urobím aby mi zobrazilo obrázok hmmmm.....??
Lucy Pinder tam robila podvod, v ktorom vymenila notebook v obale za kus dreva v obale. Podarilo sa jej to, aj keď parádne nešikovne. Zákazník bol dôverčivý a nič si nevšimol.
Jessica-Jane Clement je tiež považovaná za jednu z najkrajších birtských glamour modeliek, ale mne sa veľmi nepáči. Má takú zvláštnu tvár.
» farm4.static.flickr.com/3314/3510305812...
beat this!
ďá ďá ďá
Jessica Alba
Dita von Teese
Megan Fox
Marilyn Monroe
Adriana Lima
... a mnoho ďalších
zuzana smatanova:
kristinafarkasovska: » www.nevesta.sk/(S(d40lhsmrq5st...
kristina:
dominika cibulkova:
Zooey Deschanel je dokonalá
Hayley Williams
a ako tu viacerí písali tak Marilyn Monroe
Susan Coffey
ja sa s nou nehram! :´(
ale aspon sa dala ostrihat, socka >
no co, este ma aj daku hnusnu farbu
náhodou je zlatá aj tak
:´(
:´( :´( :´( :´(
ale carla bruni je pekná, aj milla jovovich..