keby tam nebolo v živote ale trebárs v poslednej dobe tak by som dokázal spísať dlhý list od filmov, až po všakovakých ľudí. to čo v živote zatiaľ, si netrúfam povedať.
Vychod slnka nad celou Trnavou z mestskej veze, co som jeden z mala, pretoze tam robil vtedy kamos a boli sme tam protekcne. Nezabudnutelny pohlad.....
Strasne by som chcel niekedy vidiet nazivo polarnu ziaru a enormne velku duhu
Z bezpecnej vzdialenosti by som rad videl aj pustne tornado..... aj ked to nie je zrovna krasne xD ale velmi ma beru veci, ktorych majestatnost vyraza dych.
Ako je jasne ze 550 ludi bude hovorit o svojich laskach a nemam nic proti ale skusme dat debate hlbsi zmysel a skuste sa zamysliet nad nejakym prirodnym ukazom alebo budovou ..... precalen nad niecim co by vedel ocenit aj niekto iny nie len vy
Tak za život neviem,..ale dnes..jedného chalana, ale krásny bol..prekrásny
Úžastné blond vlasy, žiadna farba, ale taká prirodzená krásn blond..také trošku dlhšie ...a úžastné modré oči..nie običajná modrá, ale taká krááásna modráá juuuuuj...ja som nemohla ked som ho videla
@belzeboss nechaj ich na pokoji! žiadne potkany (hoci tých mám tiež rada a sú inteligentnejší) ale hentí ma sprevádzali takmer polovicou môjho života a zrovna dnes by som sa za nich asi aj pobila (ja viem, že možno vyznievam trocha detinsky ale mám na to, čo som napísala svoje dôvody)
@mielikki aj ja mam svoje dovody, totizto mna tiez sprevadzali takmer polovicu mojho zivota...ale nechcene...moja sestra si furt tento zver dotrepala domov, statocne sa na to vyjebala, chodila si kadial prislo a mne to pistalo, smrdelo pod nosom...vdaka tomu mam voci tomu zveru 100% averziu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
(tá farba!)
» cfs6.tistory.com/upload_control/...
smola,moja.
Strasne by som chcel niekedy vidiet nazivo polarnu ziaru a enormne velku duhu
Z bezpecnej vzdialenosti by som rad videl aj pustne tornado..... aj ked to nie je zrovna krasne xD ale velmi ma beru veci, ktorych majestatnost vyraza dych.
a také sentimentálne chujoviny ako je západ slnka..alebo..
ja neviem.. momenty zo života zachytené sekundy..a lomy života..
» images.google.sk/imgres?imgurl=h...
» fotky.sme.sk/foto/29903/zapa...
a keď dokážem vidieť radosť, úprimný úsmev, krásu, jednoduchosť, čistotu..
A ich potomkovia, ako napríklad:
a zapad/vychod slnka...zasnezena krajina...more a plaz...aurora borealis!! akopa veci
Úžastné blond vlasy, žiadna farba, ale taká prirodzená krásn blond..také trošku dlhšie ...a úžastné modré oči..nie običajná modrá, ale taká krááásna modráá juuuuuj...ja som nemohla ked som ho videla
stáť v tom tuneli so žralokmi, tak to bol zážitok
a ten aligátor (či čo to bolo) sa za celý ten čas ani nepohol. Bol ako umelý
bolo to to najkrajšie, čo som doteraz videla
Tak to tropikáruou bola po návšteva akvária v Chorvátsku druhá najzbytočnejšia vec za ktorú som vyhodila peniaze!
@hajzelbaba
Tak mať tvojich psov museli by ma prehovárať spať vo vnútri
@tommyhot vidíš, Oravský hrad som kreslila už asi desať krát a nikdy ma neomrzelo sa naň dívať či vôbec okolo neho prechádzať. Jedna z pekných vecí