moje meno tam nie je, ukrižovať ťa!!!! ale nie... no mne sa slovenské moc nepáčia... dievčenské Gina, Lillith, alebo Lyllith a chalanské Cassidy, Martin.....
predpokladám,že väčšina z nás zahlasovala za svoje meno ale inak sa mi páči napríklad Ester, Karolína, Klaudia, Matilda, Lujza, Karin, z chlapčenských u mňa vedie Filip, Oliver, Adam, Viktor..a tak
Ale inak, podľa mňa sú najkrajšie mená tieto: Isabella, Sophia, Caroline a z chlapčenských Matúš (alebo Matthew), Filip (alebo Philliphe) a Christopher. A samozrejme, aj mnohé ďalšie sú pekné.
aaa ece =D som rada ako sa voláám.... bo mat meno Anežka ako moja mamina =D no hroznéé... aaa moya starenka sa wolala Pirožka =D ( nfm či so S abo Ž) =D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
mne sa páčia také ako Haley, Amy, ...=D a podobne
mne sa strašne páčia francúzske, talianské a niektoré slovenské mená ale aj ruské sú coolové
a z tých fínskych čo tu pridala @mielikki je jedno pekné z Joulukuu 2009; 21 Ma (
a som nevedela že vo fínsku sa môže človek volať originál Aurora chcééém !
a prečo nie Aurora? veď polárna žiara.. viacero mien tam má prírodný pôvod
no... tak niektoré ruské tiež majú čosi do seba
@mielikki njn, to máš tak.. stačí jedno nevhodné fórum s nevhodným obrázkom
ja viem že Aurora je polárna žiara, len sa mi to meno páči, veľmi, v jednej knihe sa tak volala hlavná predtsaviteľka a mne sa to páčilo
a ešte nórske sú zaujímavé... že @ladyofcarnage ?
to máám iba 8,1?...pche=DDD
ale na druhej strane, vždy keď pozerám do kalendára na tie niektoré mená, tak som tak rada, že sa volám tak ako sa volám ....
Ale inak, podľa mňa sú najkrajšie mená tieto: Isabella, Sophia, Caroline a z chlapčenských Matúš (alebo Matthew), Filip (alebo Philliphe) a Christopher. A samozrejme, aj mnohé ďalšie sú pekné.
a tie fínske sú krásne
@popolcek Ilarion je krásne meno, synovi by som ho isto dala...
zo ženských Andrea a Aurora a mužské jednoznačne Ilarion