z tých kde som bola?? noo tak neni to velke mesto skorej take male mestecko, mozno aj mensie ako nas Senec, tazko povedat ale no Izola... to je v slovinsku pri pobrezi kusok od Koperu.
New York jednoznacne Najsampopici mesto v akom som bol. Ale samozrejme je kopa dalsich krasnych miest ako napriklad Barcelona aj ked tu si uz velmi nepamatam:/
Pariz? bola som tam raz a stacilo mi. vobec sa mi to na to, ako je to mesto turisticky zname nepaci. z miest kde som bola sa mi zatial najviac pacil Rim. Vidim ze Barcelona je popularna, dufam ze sa mi tam podari dostat. Letiet mam 11. septembra, hadam dovtedy nevybuduju dvojicky
@skypina jaj, ako ti len závidím...keď som bola v Bracelone po druhýkrát a zatiaľ naposledy, dala som si sľub, že sa tam ešte raz vrátim...
a pôjdem aj na moju milovanú Sagradu Familiu, kde som skoro dostala infarkt, keď nás vyučujúci vytrepal schodmi hore cez jednu vežu a schody dole boli v druhej veži, lebo sme nemali peňáze na výťah a z jednej veže sme museli prejsť do druhej veže po moste medzi nimi, ktorý nemá obzvlášť vysoké múriky po boku a je vo výške asi 40 metrov nad zemou, ak nie viac no amen, môj strach z výšky dostal riadne zabrať...
som cech tak co asi som mohol ine dat ... inac nechapem poniektore tie mesta...ved sutaz o naj mesto na svete existuje a tam napr, take ateny alebo benatki vobec niesu. teda aspon nie v top ten.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
najlepšie? z hora uvedených Paríž.
Pre mňa... Košice
a inak moje najkrajšie mesto v ktorom som doteraz bola je jednoznačne BARCELONA
a pôjdem aj na moju milovanú Sagradu Familiu, kde som skoro dostala infarkt, keď nás vyučujúci vytrepal schodmi hore cez jednu vežu a schody dole boli v druhej veži, lebo sme nemali peňáze na výťah a z jednej veže sme museli prejsť do druhej veže po moste medzi nimi, ktorý nemá obzvlášť vysoké múriky po boku a je vo výške asi 40 metrov nad zemou, ak nie viac no amen, môj strach z výšky dostal riadne zabrať...
ale aj tak Barcelonu milujem