=D cakajte .... ako mozte vediet ako to tam vyzera naozaj ked ste tam neboli ? ja sudim spravidlivo lebo som bol v parizi =D ani si netrufam ale povedat ako to vyzera v san franciscu
Londýn je DOKONALÝ môžem okašľať smog, prach, ruch, špinu, je to proste najfantastickejšie mesto.
V Paríži som ešte nebola, ale vďaka Amélii mám pocit, že keď sa tam raz dostanem, bude mať navrch. Má na vrch históriou, pamiatkami aj všektým čo ho robí parížskym. ♥
zahanbene musím napísať, že som nenavštívila ani jedno zo spomenutých ale z tých, ktoré som videla na vlastné oči sa mi veľmi páčil Krakow a Terst ale Krakow asi najviac
@fr4nk1 ....ale ...kazdy tam vidi to co chce ....ja fetakov nevidim ..kedze po vychode sa tam nepohybujem ...centrum a juh je v pohode ...proste , určite je to mesto kde chcem žiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Aj keď zatiaľ by som si vybrala Paríž, keďže som mala možnosť navštíviť len toto mesto zo spomenutých.
V Paríži som ešte nebola, ale vďaka Amélii mám pocit, že keď sa tam raz dostanem, bude mať navrch. Má na vrch históriou, pamiatkami aj všektým čo ho robí parížskym. ♥
Ale ináč z tých čo som bol, tak asi päť najkrajších:
1. NY
2. Paríž
3. Amsterdam
4. Verona
5. Londýn ( popravde som od neho čakal viac =/ )
A juh je možno jediný ešte tak v poho z tých "panelákových" častí. =P
Niečo také sa dá povedať iba o meste, kde by ste bývali.
No pre mňa to bol a vždy bude Londýn.
malacecky
Čo sa miest týka, mojími osobnými favoritmi sú Banská Štiavnica a holandský Groningen
Mne sa najviac páčila asi Kodaň, aj napriek jednej nepríjemnej príhode.