hmmm, special p.. ta druha stavba je cool.. len by som dal zelenu farbu,,,,
čo sa tyka savoye,, je velmi podobna z brnianskou tugendhat-kou... inak aj to je paradna stavba,, v interieri je samostatna stena z onyxu (polodrahokamu) tato priesvitna stena stala tolko čo cely dom ( ale nie som si isty)
link
tu vydno aj tu stenu
mimochodom,, neviete ako sa vola velmi slavny finsky architekt??? v samootnom finsku ma vela stavieb,, len neviem jak sa vola
Podla mana je vela stavieb krasnych...a nielen jedne...ide uz len o subjektivny dojem zo stavby....ale neviem...mne sa paci nas dom ...ma peknu modru farbu s hnedou strechou...
12.Kiklop_mozno si hladal Huga Alvar Henrik Aalta, a co sa tyka najkrajsiej stavby, nemozem povedat ze mam nejaku konkretnu, ale musim sa priznat ze v velky dojem na mna nedavno spravil Liberecky horsky hotel Ještěd (u susedov Cechov), ktory si doteraz zachoval ten nadcasovy osumely future sarm sestdesiatych rokov svojho vzniku.
ved v poho, ziarit by to mohlo, len tie listicky by ten vietor co tam fuka viac menej rychlo roztocil po celom okoli, ale ako napad secesnej rakety, za ten ti davam sto bodov...
Mne sa toho paci strasne vela, ale silnejsi je moj vztah k starej architekture, napr. Tynsky chram v Prahe:
alebo Angkor Wat v Kambodzi:
a nikdy nedam dopustit na Budapest a jej parlament
atd atd mohla by som pokracovat na 20 stran A z tych novsich musim suhlasit, ze Petronas Towers v Malajzii su velmi pekne A stavby v Dubaji... Chrysler Building v NY atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
co sa tyka mna, ja mam velmi vela oblubenych budov, napriklad
swiss re v londyne
burj dubai v dubaji
taipei 101
par budov v hongkongu, shangai alebo v australii...a okrem toho samozrejme aj starsie kusky - kostoly, palace, mesity atd.
2. pre mna to je Oravsky hrad lebo je uzasne co sa dokaze aj na Slovensku.
a vo svete som toho naživo veľa nevidela no zaujalo ma Koloseum a Anjelsky hrad
Petronas Towers v Kuala Lumpur,a tiez museum of art v milwaukee
a v poslednej dobe ma zaujala tvorba Michela Rojkinda
čo sa tyka savoye,, je velmi podobna z brnianskou tugendhat-kou... inak aj to je paradna stavba,, v interieri je samostatna stena z onyxu (polodrahokamu) tato priesvitna stena stala tolko čo cely dom ( ale nie som si isty)
link
tu vydno aj tu stenu
mimochodom,, neviete ako sa vola velmi slavny finsky architekt??? v samootnom finsku ma vela stavieb,, len neviem jak sa vola
» www.linternaute.com/femmes/decorati...
( » www.archiweb.cz/buildings.php?t...
ale skus si ho predstaviť so zlatistou listnatou strechou, myslim rovnaky typ ako
» members.virtualtourist.com/m/p/m/2e448d/...
nebolo by to este zaujimavejsie?
-najkrajsie co je - ALLIANZ ARENA - stadion FC BAYERN MNICHOV
skôr som si to predstavoval tako, v noci, ked je tma reflektory by rozsievtili tu zlatu strechu a vsade do okola by vyslovene žirila.
mno ale to bol len taky napad
» www.pivovarcernahora.cz/Photogalery.asp...
inak odporučam stranku freshome.com je to nabytok, teda bytovy dizajn ale nektore kusky su velke fazy, určite kuknite
alebo Angkor Wat v Kambodzi:
a nikdy nedam dopustit na Budapest a jej parlament
atd atd mohla by som pokracovat na 20 stran A z tych novsich musim suhlasit, ze Petronas Towers v Malajzii su velmi pekne A stavby v Dubaji... Chrysler Building v NY atd.
síce toto pravdepodobne neprojektuvau Adolf Loos, ale je to pre mna najkrajšia stavba na celučičkom svete...