Mate nejaku uchylku na ludoch(opacneho pohlavia predovsetkym)? Nieco co sa vam paci ale inym to moze prist zvratene, divne alebo skarede? Mne sa napriklad velmi pacia "krive" zuby. Vyrazne a spicate ocne zuby. To je taka moja uchylka. Alebo ak je chlape
ked ma chalan dve oči
ale nie
mne sa páči tetovanie nie je to nejake zvratene ja viem ..ale to je pekne ..ale ne take ze si tam vytetuje nejake konáre a hady a uzliky a že ,,aha ja mam tetovanie"...skor take čo pre neho niečo znamená Najlepšie ked má celú ruku
nic take divne....skor take normalne...
ako oci....pery.....brucho hmmm ....zadook (skoda ze ho to stekli,mne sa tak paci macat ho ...
aha, nieco ma napadlo...take divne, ine....ale nie zvratene
som mu to pochvalila uz na prvom rande....chodza....isli sme dole po schodoch....a on ma taku divnu zvlastnu chodzu , alebo normalnu? ja neviem ale strasne sa mi to pacilo ako kracal dole po tych schodoch
Ja som zas uplna maniacka na vsetky mozne recove vady NApriklad ak chalan renga, susle, rackuje alebo sa zajakava Je to podla mna strasne zlate Alebo potom sa mi este pacia rysavi a pehati ludia Nehovorim ze je to vada, len je malo ludi, ktorim sa to paci...aspon v mojom okoli.
hmm..tak moj kamarat obdivuje na babach noohy nie cele len chodidla hehe
hmm..jaa zas newiem mno ale pacia s ami piersingy aj ked teraz je to uz normáálnee a na babach sa mi pacia wiac..neze by som bola na baby..ale paci sa mi ked maju pod perou piersing raz si dam aj ja urobitt ae neberte to ze som na baby proste len s ami to pacii a ece ked ma chalan krasne dlhsie cierne vlasy a modree ocka
neviem ci to sem patri ale dokazala by som sa aj cely den pozerat na pekny muzsky zadok.... ..a este ked ma dakto taky netypicky chrup...rovne zuby len trosku ine netypicke..
neviem ci to nekdo pochopi co tym myslim..ale ked ma chalan strapatucke vlasy(neznasam uplne nakratko chlapov ani holohlavych) a je obleceny tak nezavislo-proste vynika a ani to nemal v umysle..... By som to tak sparodovala,ze vyzera jak farmarsky chlapec a pritom je to niekdo zarobkovo cinny ktory sa o seba staraaa. tak z toho som paf
mne s apacia vyrazky, strojceky na zuboch, abnormalne mastne vlasy, spina za nechtami, vzrusuje ma aj hnilobny zapach z ust, vytekajuci zlty jantar z ucha..a tak
@nikulka88 Ano, aj mne sa to velmi paci, presne na to som zabudla.. Vtedy mam pocit, ze je pri mne niekto silny.. (alebo niekto, kto tazko pracuje... )
Hm ktvojej uchilke.....Nestresuj je celkom normalna(vermi niektory ludia maju divnejsie uchilky XDnem ja)......Jasne kazdy ma uchilku a kto povie ze nie klame!!(tie vykricniky pre vsetkych pokritcou co povedia nieXD)......Moja uchilka je jasna oci .. nissia (neviem ako sa to pise XDHej tupost umna rastie a rozmaha sa)partnerka.... a posledna uchilka nesmie byt vazna mam rad strelenost dokonca ma to strasne pritahuje aj ked neviem preco:/...have a nice day all ppl.bb
mne sa páči ak má chalan jeden vykrivený zub(tak že vyzerá ako vlčí,alebo upíri), ďalej som strašne zaťažená na kožené bundy( niekedy je to prvá vec čo si všímam.. a páčia sa mi obtiahnuté gate na chudých chlapoch a aj to keď sa niektorí obliekajú ako gayovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale nie
mne sa páči tetovanie nie je to nejake zvratene ja viem ..ale to je pekne ..ale ne take ze si tam vytetuje nejake konáre a hady a uzliky a že ,,aha ja mam tetovanie"...skor take čo pre neho niečo znamená Najlepšie ked má celú ruku
hlavne cierne a cervene vlasy s modrymi alebo zelenymi ocami
z nich nemozem
a este piercingy
aaa ked holka skrabe a kuse
ako oci....pery.....brucho hmmm ....zadook (skoda ze ho to stekli,mne sa tak paci macat ho ...
aha, nieco ma napadlo...take divne, ine....ale nie zvratene
som mu to pochvalila uz na prvom rande....chodza....isli sme dole po schodoch....a on ma taku divnu zvlastnu chodzu , alebo normalnu? ja neviem ale strasne sa mi to pacilo ako kracal dole po tych schodoch
hmm..jaa zas newiem mno ale pacia s ami piersingy aj ked teraz je to uz normáálnee a na babach sa mi pacia wiac..neze by som bola na baby..ale paci sa mi ked maju pod perou piersing raz si dam aj ja urobitt ae neberte to ze som na baby proste len s ami to pacii a ece ked ma chalan krasne dlhsie cierne vlasy a modree ocka