kto je podľa vás najlepší bubenista ?? resp.najkrajši ,najpriťažlivejší ?? každy sa tu baví iba o spevákoch a skupina je de ?? šak bez nej by vačšina spevákov by bola nič
Ron848 - aj ja mam blink rada ale travis je v porovnani s daveom lombardom sracka... travis nerobi nejake nenahraditelne bicie... nerobi ich zle ale nic extra
kto ma aky taky prehlad z rockovej a metalovej hudby mozno mu povie nieco meno Blacky z kapely Dreams, ktora posobila na slovensku v osemdesiatych rokoch.
Akože nič proti názorom druhých, ale keď ktosi povie, že Lars Ulrich je jeden z najlepších bubeníkov, tak ma ide šlahnuť. Ja mám Metallicu veľmi rád, aj teraz ju počúvam (Ride the Lightning) ale zrovna teraz vidieť, že ten chalan (chlap) má taký jednoduchý štýl hrania, ktorý sa s takým Portnoyom, Peartom, Moonom, Palmerom, Bonhamom a podobne ani zďaleka porovnávať nemôže.
Ale je to blbost, lebo hudba sa neda merat a neda sa povedat kto je najlepsi. Dolezite je aby bol bubenik osobnost, mal svoj styl, charakteristicku hru, ktora ho odcleni od masy. A to nielen bubenik, plati to aj o inych hudobnikoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Kemuro a k teme si co myslel lol ked si sa nevyjadril no pekne a k teme ja nijakych bubenikov nepoznam ja sa vacsinou zaujimam o spevakov.xixi
mam pocit ze tema najlepsi bubenik tu uz je....myslim ze ju zalozila vcielka maja...ale nevadi jasa rada znovu vyjadrím:
LArs Ulrich, Steven Adler, Matt Sorum, John Bonham, JOhn Densmore, Ringo, M3rek , Marky Ramone, Dave Grohl, Nicy , Rob Bourdon, Joey Krammer
hm uz si nepamätám
2. dave lombardo
3. ......
4. .....
kua.. vela ich je
ale inak blink je dost moja srdcovka
mnoo,paul koehler zo silverstein...genialita sama o sebe xP
Hneď za ním Keith Moon z The Who
A v súčastnosti je to určite Mike Portnoy z Dream Theater.
A ešte jeden jazzovo-rockový bubeník, možno ešte lepší ako Peart: Billy Cobham z Manavishnu Orchestra.
John Otto (Limp Bizkit) a je ich vela...