Ahojte...Potrebovala by som vyriešiť kamarátkinu dilemu. Má komplex zo svojho trošku väčšieho nosa a tak sa rozhodla, že pôjde na plastiku, len sa nevie rozhodnúť ku ktorému chirurgovi. Máte nejaký tip? Či už z vlastnej skúsenosti alebo z počutia? Ďakujem
to sa nedá, nedá, 10krát mi padol pohľad na nadpis diskusie, a 10krát ma inštinktívne napadlo "to je prerobenie na nosorožca?", a na jedenásty už som proste nedokázal odolať a musel to sem ísť napísať!
Ja som v rámci praxe bola na operačke práve pri jednej rhinoplastike a sľúbila som si, že ked si budem chcieť dať spraviť nos, pôjdem ku dotyčnému chirurgovi, lebo bol fakt!!! Ked tak Plastická a estetická chirurgua I Novamed v BB
Fuj hento je take nechutne ze asiby som ti nepovedala ani keby om videla. Max pri nejakom vaznom mega uraze co by ti znetvoril nos by som ti odporucila aj najlepsieho chirurga sveta ale takto z rozmaru s ami to hnusi ako prepac :/
@nikika24 no nvm ako tak teraz pozerám tvoje foto, tak nemyslím, že nato máš potrebu...však áš normálny nos...kašli nato...može ti ho viac zkaziť ako napraviť potom môžeš bohovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov