Mne ososbne najviac napumpuje bicepsy jednorucky 4x8 male pauzi tak 30sec. a bicepsový zvdvih velkou cinkou tak isto 4x8
a na plecia tlaky velkou cinkou 2x8 dopredu 2x8 dozadu a tlaky jednoruckami 4x8
este je dobre rozpazovanie tam je asi 5sposobov ale to moc nemusím
@Heyou troska si trepol blbost zakladne cvyky na rozvoj sili a objemu su Drepy,tlaky,mrtvola,hrazda a este by som dodal ze cviky klasické zo zelezom ziadne izolované čiže velka činka jednoručky .....
Daj si dolu trenirky a ides. Ak chces posilovat pravu, tak pravou, ak lavu tak lavou rukou. AK TI TO NA BICEPS NEPOMOZE ASPON TA TO BUDE TU CHVILU BAVIT KYM SA UROBIS.
lenže ked chce nabrať svaly tak mu bohate stačia aj stroje aj kladky, bodybuilderi nepotrebujú rozvíjať stabilizátori a motorické svaly...........
a čo sa týka tých mrtvol, drepov a tlakov - sú to zakladne cviky to stebou súhlasím ale tie mrtvoly u bodybuilderov by som osobne nedoporučoval, pretože zhrubne im stred tela a to predca bodybuilderi nechcú ! potrebujú mať telo do tvaru "V" a nie jak stlp.
V každom prípade mrtvy ťah "deadlift" je ukazovatelom skutočnej sily.......čo z toho ked ma niekto biceps 48 cm a na mrtvolu nedá ani 100 kg.......
a ešte som zabudol poznamenať že najlepší cvik bude u každého individuálny, každému niečo iné zaberá. Z velkej časti je to dané stavbou tela, myslím že ludom z dlhšími končatinami budú viac zaberať izolované cviky a necvičil by som napríklad jednoručky v predklone......vyskúšaj si čo ti pôjde najlepšie a podla toho uvidíš a zaradiš si cviky ktoré ti pasujú.
@V3nty .. neny to blbost.. to mas pravdu ze drep mrtvola a bench su zakladne cviky.. moze tam byt aj ta hrazda.. ale ked chcem mat kvalitne bicepsi tak nepojdem na kladku ale zoberem velku cinku!!.. izolovane cviky az na konec pokial nemas volaky specialny plan..
@Heyou ked povieš že velka cinka len na biceps je to picovina som povedla ze treba dvyhať hlavne železo TJ vsetky cinky ci velke alebo jednoručky , kladky som nespominal cviciť biceps len Vč je podlamna blbost minimalne 2-3 cviky na pratie cive velka cika a jednoručky
REsp prečo hovoriš len o velkej činke jednoručky nepozname?
"a čo sa týka tých mrtvol, drepov a tlakov - sú to zakladne cviky to stebou súhlasím ale tie mrtvoly u bodybuilderov by som osobne nedoporučoval, pretože zhrubne im stred tela a to predca bodybuilderi nechcú ! potrebujú mať telo do tvaru "V" a nie jak stlp."
Stret tela je najdolezitejší ,ak nemaš dobrý stred dela v posilovani nespravíš hovno
Ukaž mi nejakeho bodybuildera co necvičí spodok chrbta
Stavým sa o 1000000000000e že si trepol picovinu jak sneh na jamajke
a este ako moze nazaciatku cvicit dynamické cviky ked nema zcoho rozvýjat dynamiku ????
hovoris zasa dobre.. lenze otazka je NAJLEPSI CVIK.. nie treningovy plan.. takze najlepsi cvik na biceps je urcite velka cinka.. potom su jednorucky a potom kladky..
@heyou vieš my vysvetlit preco prave VC? vies to potvrdit nejakou studiou ?
(ak hej tka uverim a som saz o nieco mudrejsi) v kazdom pripade
zálezi len na kazdom osobne uzavrel by som to JC=VC
V podstate to je to ste akorat VC ta nuti mat lakte blizko seba (podla uchopu samozrejme) kiež to pri JC musiš trošku aj stabilitu chytiť
Naozaj je to len o sympatyách takže na biceps jednoznačne železo (ziadne kladky picoviny,izolované cviky ) inak osobne mam radšej Vc ale zas naplecia na tlaky mam radsej JC ako VC
a mimo náš rozhovor pre ostatných ktým drepom a mrtvolám a benču > tieto cviky u jedincov zaznamenali najvacsie anabolické ucinky- vid trening bear (je to potvrdené roznymi studiami atd, nechce sami ich vyhladavať)
@V3nty sa tu nechcem s tebou o tom hádať, prečítaj si články od Davida Tuttleho a opticky porovnaj stred tela bodybuilderov a strongmanov možno ti to dojde.....
Pozývam všetkých čo posilujú na najlepšie diskusné forum www.bodybuilding-forum.sk . Naši odborníci / moderatori , odborní poradcovia , osobní treneri , majstri slovenska,europy ako aj majstrer sveta v kulturistike su vam pripravení odborne pomoct alebo poradit vo všetkom , čo súvisí s cvičením ... Pridajte sa k nám , nebudete lutovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ber si príklad od žien. len treba nejakú náhradu
a na plecia tlaky velkou cinkou 2x8 dopredu 2x8 dozadu a tlaky jednoruckami 4x8
este je dobre rozpazovanie tam je asi 5sposobov ale to moc nemusím
@Heyou troska si trepol blbost zakladne cvyky na rozvoj sili a objemu su Drepy,tlaky,mrtvola,hrazda a este by som dodal ze cviky klasické zo zelezom ziadne izolované čiže velka činka jednoručky .....
žiadne stroje , lankáa pod.
- jednoručky s vytáčaním
- jednoručky v sede - moj oblubeny cvik
- scotova lavička (to by som dal na koniec tréningu - izolovaný cvik)
ramena - klasicke tlaky na ramena s velkou činkou (pred, za hlavou striedaj ! )
- tlaky na ramena s jednoručkami (prípadne arnoldove tlaky)
- predpažovanie a upažovanie
- príťahy kladky (velkej činky) k brade v stoji
lenže ked chce nabrať svaly tak mu bohate stačia aj stroje aj kladky, bodybuilderi nepotrebujú rozvíjať stabilizátori a motorické svaly...........
a čo sa týka tých mrtvol, drepov a tlakov - sú to zakladne cviky to stebou súhlasím ale tie mrtvoly u bodybuilderov by som osobne nedoporučoval, pretože zhrubne im stred tela a to predca bodybuilderi nechcú ! potrebujú mať telo do tvaru "V" a nie jak stlp.
V každom prípade mrtvy ťah "deadlift" je ukazovatelom skutočnej sily.......čo z toho ked ma niekto biceps 48 cm a na mrtvolu nedá ani 100 kg.......
vyskúšam to a pritom si budem predstavovať teba
(dúfam že to nikto nezobral vážne lebo pôjdem pred súd za pedofiliu)
REsp prečo hovoriš len o velkej činke jednoručky nepozname?
"a čo sa týka tých mrtvol, drepov a tlakov - sú to zakladne cviky to stebou súhlasím ale tie mrtvoly u bodybuilderov by som osobne nedoporučoval, pretože zhrubne im stred tela a to predca bodybuilderi nechcú ! potrebujú mať telo do tvaru "V" a nie jak stlp."
Stret tela je najdolezitejší ,ak nemaš dobrý stred dela v posilovani nespravíš hovno
Ukaž mi nejakeho bodybuildera co necvičí spodok chrbta
Stavým sa o 1000000000000e že si trepol picovinu jak sneh na jamajke
a este ako moze nazaciatku cvicit dynamické cviky ked nema zcoho rozvýjat dynamiku ????
ach bože svet je plný odborníkov
dneska padaju dobre hlody a to vsade
Ramena - Tlaky na zadne ramena / Tlaky s jednoručkami
(ak hej tka uverim a som saz o nieco mudrejsi) v kazdom pripade
zálezi len na kazdom osobne uzavrel by som to JC=VC
V podstate to je to ste akorat VC ta nuti mat lakte blizko seba (podla uchopu samozrejme) kiež to pri JC musiš trošku aj stabilitu chytiť
Naozaj je to len o sympatyách takže na biceps jednoznačne železo (ziadne kladky picoviny,izolované cviky ) inak osobne mam radšej Vc ale zas naplecia na tlaky mam radsej JC ako VC
a mimo náš rozhovor pre ostatných ktým drepom a mrtvolám a benču > tieto cviky u jedincov zaznamenali najvacsie anabolické ucinky- vid trening bear (je to potvrdené roznymi studiami atd, nechce sami ich vyhladavať)
Alebo chod do fitka a porad s osobnym trenerom ako spravne cvicit