podla mna bol jene z najlepsich dielov ten ked mala marge silikony a ta pesnicka na konci lol.....inak koho mate najradsej.....ja lubim bartika alre homer nema chybu
men sa ratal carodejnicky diel..ked meegi vypadol zub homer zacal stresovat marge mu vysvetlial ze to mlecnaky...zrazu jej odpali nohy a homer..aha maarge megi uz odpadli mlecne nozicky
Homer 4eveeer! ...naj diely su...myslim ze sa to volalo Homerova zelena medicina ale viac ma dostal diel s Maggie...ked sa Bart a Liza pytali ze kde su jej fotky a Homer ich mal vsetky vo svojej kancelarii na stene ...to ma dorazilo bolo to velmi zlate
A čo myslíte? Bude i SIMPSON MOOVIE DVOJKA?? Pevne verím že hej.
Na jednotku sa mi podarilo získať lístky na premiéru a to bolo u nás už dva týždne pred premiérou beznádejne vypredané. Ale to bolo už pred rokom - ja chcem dvooojku
hej čarodejnícke su super mne sa pačil kde aj boli v čarodejnickej škole a mali urobiť zo žaby princa a tam bart znetvoril tu žabu a ta žaba poblila toho od lizy a "prosím, zabíj me" bleee to je super (ale inak každá časť je super ale na nemôžem tu každú spomenúť
najlepsi je ten ako homerovi najdu v mozgu pastelku, alebo ten carodejnicky diel kde homerovi sibne z toho ze nema pivo a tv... ale zasa vsetky su uplne super
podľa mňa je každá časť simpsonovcov sama o sebe skvelá.....proste sa z nedá len tak vybrať z vyše 300 častí...jednoducho sú skvelí, Matt Groening je skvelý...neni o čom
mne sa pacil najviac ked Homer mal namiesto hlavy tu jeho oblubenu koblihu-no šišku
alebo este ked Bart sa prejedol strasne toho "zdraveho" jedla v skolskom novom automate a potom zacali ukazovat zvucku, ako zacina kazdy diel Simpsnovcov a on bo tlsty, pomaly, do izby sadnut si do kresla prisiel neskoro atd
....Najlepsi diel?... To je tazko povedat.... Simaci su vsedci super, ale mne osobne sa sprasne pacia jednotlive pasaze.... Napriklad Gavcove gagy .... alebo hlasky napriklad ako homra chytili mimozemstania a oz zacal zjapat " NEZERTE MNE, MAM ZENU A DETI....... SEZERTE JE"..... Alebo " KEBY SOM TAK MAL ZA MUZA PODNIKATELE,VSECHNO BY MI KOUPIL" ......
Alebo dalsia uzasna vec ktoru zakomponovali do tohto serialu a bez toho by to neslo su jeho debatky z MOzgom .... " kdyz to zvldnes odrovnam te jednym pivem "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A samozrejme naj je Homer J. Simpson.
Na jednotku sa mi podarilo získať lístky na premiéru a to bolo u nás už dva týždne pred premiérou beznádejne vypredané. Ale to bolo už pred rokom - ja chcem dvooojku
@4 suhlasim..
tento diel je super dnes som si ho pozrel kebyze sa to moze dam vam link ale aspon podla nazvu snad najdete
alebo este ked Bart sa prejedol strasne toho "zdraveho" jedla v skolskom novom automate a potom zacali ukazovat zvucku, ako zacina kazdy diel Simpsnovcov a on bo tlsty, pomaly, do izby sadnut si do kresla prisiel neskoro atd
Homer the best !
Alebo dalsia uzasna vec ktoru zakomponovali do tohto serialu a bez toho by to neslo su jeho debatky z MOzgom .... " kdyz to zvldnes odrovnam te jednym pivem "