ved to je úplne individuálne, podla štýlu hudby aký daný človek uznáva, myslím si, že pre priaznivcov rockovej hudby je určite najkvalitnejšíí RFP....a na SK najkvalitnejšia určite Pohoda aj keď tá je čo sa týka štýlu úplne odlišná
@18 a prostredie CoO bude fakt pekné a originálne, ale aj starý areál bol skvelý, to je divné, koľko festivalov sa koná v hroznom prostredí a v Ostrave je jedno perfektné miesto nahradené iným (snáď) perfektným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a jednoznačne aj CoO, ako spomína @james144 tí dokonca tento rok všetko valcujú svojím line-upom.
Napriek tomu idem namiesto nej tento rok na Rock For People. A ináč, Colours tiež vyzerá našlapane a majú krásne industriálne prostredie.
Najlepšie spomienky mám na (chronologicky) Hodokvas 2006, Pohodu 2011 a Colours of Ostrava 2011. Ale aj Minikvas bol fajn veru..
A našlo by sa aj na Slovensku pár vecí, ktoré si to miesto zaslúžia viac ako Dohoda, Podhájska, Sliač.
Už by som pomaly čakal že tam bude "ROCKSHOW VRÁBLE 2011!!!!!!!!"
pre mňa sú teraz najlepší: Punkáči deťom a Pod Parou fest (ČR)