on je vlastne kaskader ktory pride o nohy a nechce dalej zit atak rozrpava pribehy jdneemu malemu dievcatku ktore do tyhc pribehov zatahuje a stale aby jej povedla viac tak ju posle po tabletky aby sa znimi omohol zabit len ze ona otom nevie
Remember Me, The Greatest Game Ever Played, Love and Other Drugs, Keith, Disturbia, The Shawshank Redemption, Rain Man, Ghost, Discopříběh, The Silence of the Lambs, Angus, Thongs and Perfect Snogging, The Butterfly Effect, A Walk to Remember, Cruel Intentions, EuroTrip, Gympl a tak ďaleeej.
Je toho plno, ale toto sú také naj. Aaa ešte mám rada napríklad filmy s Nicolasom Cageom. A samozrejme také teenagerské a Prcičky.
hangover som nevidel a neviem ci na to ist do kina. videl som len ukazku na » hd-video.sk?RYL_T7f59o8 Vie mi niekto odporucit ci je to dobry napad ist na to do kina?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Alien VS Predátor
Čierna Labuť
3iron
The Fontain
a z veselých Cesta z mesta, Chlopaki nie placza
neukamenujte ma..
Je toho plno, ale toto sú také naj. Aaa ešte mám rada napríklad filmy s Nicolasom Cageom. A samozrejme také teenagerské a Prcičky.
nedá sa vybrať jeden
Mrtva nevesta
Lovely bones
...a este par ale nechce sa mi ich teraz pisat