Nenormálne som na konci plakala.. naozaj žiaden film ma tak nedostal ako ten..netušila som vôbec že tam bude taký koniec..ach..no vrelo odporúčam pozrieť
mne sa najviac páčil Expendables: Postradatelní hlavne to ako Stallone dal dohromady starých hercov akčných filmov z 80-90 rokov to bol významný počin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
si trafil =D
Nenormálne som na konci plakala.. naozaj žiaden film ma tak nedostal ako ten..netušila som vôbec že tam bude taký koniec..ach..no vrelo odporúčam pozrieť
ale ako tak rozmýšľam, tento rok som asi videla veľa filmov, lebo sa neviem rozhodnúť iba tak pre jeden the best
ale celkom ma dojal The lovely bones... i knižka ma spútala do ríše cudzieho príbehu... nech žije Sue!
začínam objavovať čaro leonarda di capria konkrétne jeho obdivuhodný herecký talent
A pre mňa ešte medzi naj patrí aj Oko nad Prahou.
btw kde ste nechali Avatara? všetci z toho boli nesmierne posratí, ale nikto ho tu nespomenie.