Ja ich mam viacero....ale včera som sis pozrel moj oblubení Texasky masaker a tak ma napadlo ake su Vaše take oblbubene....prip. nejake ktore Vas zaujali.
neviem... ziadny zatial nenaplnil ocakavania hororu.ale napr. saw je dobry film vsetky casti... skus si kuknut horor phoonk ze vraj tomu kto si to kukne sam v kine a zvladne to az dokonca dostane 10tis dolarov.
Ja mam rada horory ale v poslednej dobe som ziadny poriadny nevidela..Uz to niesu take horory pri ktorych by sa mal clovek bat ale asi sa skor smeje..Naposledy som videla Jebtiska a celkom sa to dalo i ked som od toho cakala viac.Aj Sirota bol celkom dobry a pocula som zevraj Gnaw je fajn ale ten som nemala zatial moznost vidiet.
Ja mám strašne rada Orphan (Sirota)... to je také psycho potom Unborn (Nenarodený), ale ten vôbec nie je strašidelný, mám ho rada lebo sa na ňom vždy strašne nasmejem
The Lair Of The White Worm! S prehľadom prevýši kdejakú kvalitnú komédiu, pri žiadnom inom filme som nevydržala tridsaťosem minút vkuse v kŕčoch sa váľať po podlahe.
na chvíľu som sa pozastavil nad vaším zmyslom pre lacný gýčový horor,
jednoznačne The exorcist z 1973, i keď psychológiou postáv a nadštandardnou silou plotu by som to viac menej zaradil do drámy. anyway, lahôdka
za zmienku stojí talianský počin Suspíria, kultové. Pri malom počte filmov mi vôbec nezáleží na tom, že hlavný storyline je totálne zakopaniahodný, pri S. ide hlavne o zážitok a gradácia je neskutočná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale také tie úplne staré sú fajn
Gotika je fajn, Kľúč, Slnovrat a tak, kedysi som videla dva horory za víkend, ale prestalo ma to baviť...
Ale nikdy som nevedela povedať, čo je horor a čo nie je.
Napriek tomu mal na mňa Antichrist výsostne terapeutické účinky a ku kvázi obľúbeným radím aj Vargtimmena.
A ešte mám veľmi rada A.P.T (Apartment)...
A Sawká mám rada k nedeľnému obedu.
jednoznačne The exorcist z 1973, i keď psychológiou postáv a nadštandardnou silou plotu by som to viac menej zaradil do drámy. anyway, lahôdka
za zmienku stojí talianský počin Suspíria, kultové. Pri malom počte filmov mi vôbec nezáleží na tom, že hlavný storyline je totálne zakopaniahodný, pri S. ide hlavne o zážitok a gradácia je neskutočná
A teraz sa chystam pozerať japonský - THE MACHINE GIRL....Taký amatérsky