tazko povedat. Myslis, ze keby zil teraz Bach, tak by tvoril klasiku? Kludne by mohol robit nejaku elektro musiku napr IDM a ako by sa velikanstvom lisil od nejakeho jazzoveho borca...
Och boze, vy ste sprosti, fakt. "Tato doba" je relativny pojem a ako ho zakladatel/ka ankety ponal/a tak, ze je tam aj Nirvana, tak je to uplne v poriadku.
A k tomu, ze najlepsi. Pre mna osobne su to: The Kooks, Lana Del Rey, Dillon.
su to jednotlivci, ktori robia svoju hudbu sami, hodnotim teda iba hudobny podklad, nie pridruzene vokaly a pod.
ano, je to vsetko elektronika, ale mam pocit, ze prave aby niekto sam za pomoci samplera vytvoril nieco, co sa da pocuvat a este to aj zanecha pocit, ze to je mozno aj tazsie ako teraz zlozit nieco rockove (neratam tie uplne sialene sola, pri ktorych proste potrebujes skill)
Lady Gaga,Amy Winehouse,Adele,Beyoncé,Nicki Minaj,Cher Lloyd
alebo Black Veil Brides,Asking Alexandria,Suicide Silence,Bring me the horizon
už ked vyberám napr extrémnu hudbu tak sa riadim najlepší hudboník nie kto má akú ofinu a ako vyzerá omfg lebo napr George Kollias , Derek Rody , Krimh a atd čo sa týka bubnov posielajú do riti všetkých tých fagalov ..takto môžem menovať basákov , gitaristov , vokalistov
ale vokalistov čo si samu píšu aj texty a podajú to aj celkom solídne naživo nie ako pičusi z možností čo za a , sú maximálne dorobený v štúdiu b,ani ten text si nepíšu sami , c,ten text je aj tak totálna plytká sračka , d,autotune e, naživo to znie totálne hrozne a slabo oproti cd , f,playback
@kikushenka Sorry, ale to sa potom rovno môže spýtať jednoduché Čo počúvate? a nesnažiť sa nasilu vytvárať kategórie ala títo rapujú, títo trochu viac kričia a títo nikdy nič vlastné nezložili, ale sú populárni.
Hrozné kategórie, jedna horšia ako druhá... Tejto doby Nirvana a Metallica? To si tam rovno mohla dať Duke Ellington, Nina Simone a napriklad... Dixieland
tak toto je bez pardonu na picu anketa Nicky Minaj a ze najlepsia hudobnicka tejto doby to moze vyhlasit len niekto, kto ma absolutny hudobny hluch
Pokial ide o najlepsi, tak sa pozrime niekam na proggresive smery hudby... a nie na tazky mainstream. Dobre ja viem, ze nie vsetko z toho je povazovane za mainstream, ale povedzme si otvorene. Najlepsi neznamena najpopularnejsi...
Príde mi to tak smutné, hľadieť na mená tých hudobníkov v ankete o najlepších hudobníkoch tejto doby. Aj keď dnes by som už ťažšie vyberala dobré moderné kapely, ale rozhodne by som kolísala medzi vecami ako Ben L´Oncle Soul alebo niečo podobné... Ale aj tak, najlepší hudobníci všetkých čias pre mňa ostávajú géniovia ako Freddie Mercury, Janis Joplin, Jim Morrison alebo pokojne aj Frank Sinatra...
počúvam Lady Gagu,Amy Winehouse,Jessie J,Bruna Marsa,Janis Joplin,The Pretty Reckless,Nirvanu,Metallicu,Green Day,Franz Ferdinand,The Beatles,Davida Bowieho,Red hot chili peppers,Sex Pistols,The Runaways,Joan Jett,No Doubt.Naozaj sú to pičoviny?Nemyslím si...
vidis, este aj hoperpohorome sa chce zo @70 umret. proste hej, metallica ci red hot chili peppers su priklad skupiny, ktora totalne skomercnela a zosrackovatela. jessie j ci the pretty reckless boli sracky uz odjakziva a no doubt su urazka reggae ale ostatne tam zas musim uznat ze mas fakt dobre veci
@antifunebracka je mi úplne jedno, aký máš ty názor na tú umelú ženu... a už len to, že koľko je na scéne Em a Mináž hovorí za svoje Em. vydal veľa úspešných albumov so skladbami, na ktoré nemá ani jedna od N.M.... A už len to ako sa N.M. prezentuje vo svojích klipoch hovorí za svoje a určite to nie je typ hudby, ktorý môžeš počúvať stále dokola aj po niekoľkých rokoch, keď počujem nejakú jej pesničku x-krát tak mi idú prasknúť nervy, to sa ale o Eminemovi nedá povedať, ktorý ma baví aj po toľkých rokoch a bola by som rada, keby tej ženskej nerozumiem radšej..
@lenkaska1 nespominam si, ze by som sa ta pytal na tvoj detinsky nazor eminem bol dobry v roku 2002 odvtedy to s nim ide dolu vodou, vid posledny album
@antifunebracka ani ja si nespominam, ze by som sa pytala na tvoj
Ved toto.. dovtedy bol skutocne lepsi ako v sucastnosti.. a ja neporovnavam sucastneho Em s minaj.. ale tvorbu Eminema za cely jeho zivot s celou tvorbou Minaj.. a Em je legenda
@lenkaska1 iba qoli tomu drakeovi a je pravda, ze eminem za celu karieru nahral lepsie veci ako nicki, ale jeho kariera trva 4x tak dlho ako nickina, cize mal i viac casu
k tým možnostiam sa radšej nevyjadrujem, z úcty že je tam kolonka iné ... z gitaristov
jeden z naj v histórii, talent rozvýjaný najlepšími talentmi ... z huslistov by som dal toho čecha Ivana Ženatého a so spevákov, ke´dže asi tak to aj bolo mienené to bude ťažké: hmmm ale ak uznáme že 20 cien a bla bla bla tak speváčka Aretha Franklin
a zo spevákov Freddie Mercury - to ani nepotrebuje zhŕňať písmenami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
nieje to trestný čin,lebo gaga spieva rovnako dobre ako amy!
bola som na koncerte,viem.
dala som možnosť s nirvanou a metallicou aj keď zvyšné kapely nepočúvam
ja ich pocuvam takze od toho sa to odvyjalo.
ale hlasoval som za 1.možnosť lebo je tam Nicki Minaj ale napr. Adel a Cher Lloyd neznesiem
A k tomu, ze najlepsi. Pre mna osobne su to: The Kooks, Lana Del Rey, Dillon.
ale najlepší hudobník doby ako taka rihana čo texty svoje si nerobi, hudbu tieť a a naživo spieva hrozne? o____O
su to jednotlivci, ktori robia svoju hudbu sami, hodnotim teda iba hudobny podklad, nie pridruzene vokaly a pod.
ano, je to vsetko elektronika, ale mam pocit, ze prave aby niekto sam za pomoci samplera vytvoril nieco, co sa da pocuvat a este to aj zanecha pocit, ze to je mozno aj tazsie ako teraz zlozit nieco rockove (neratam tie uplne sialene sola, pri ktorych proste potrebujes skill)
preto tito styria
okej môže vedieť spievať, to je mi jedno, ale dať ju do kategórie s Amy...proste ja by som si to nedovolila
pre mňa jednoznačne najlepší je Simple Plan, aj keď u nás ich asi nepozná skoro nikto + ešte možno Maroon 5
Lady Gaga,Amy Winehouse,Adele,Beyoncé,Nicki Minaj,Cher Lloyd
alebo Black Veil Brides,Asking Alexandria,Suicide Silence,Bring me the horizon
už ked vyberám napr extrémnu hudbu tak sa riadim najlepší hudboník nie kto má akú ofinu a ako vyzerá omfg lebo napr George Kollias , Derek Rody , Krimh a atd čo sa týka bubnov posielajú do riti všetkých tých fagalov ..takto môžem menovať basákov , gitaristov , vokalistov
ale vokalistov čo si samu píšu aj texty a podajú to aj celkom solídne naživo nie ako pičusi z možností čo za a , sú maximálne dorobený v štúdiu b,ani ten text si nepíšu sami , c,ten text je aj tak totálna plytká sračka , d,autotune e, naživo to znie totálne hrozne a slabo oproti cd , f,playback
slovenska a ceska hudobna scena: imt smile, helenine oci, chiki liki tua, para, krystof, xindl x a tak dale
pop a komercia. beyonce
rock: 30 stm, papa roach, pretty reckless,mcr
Shit. Asi napíšem Čaplovičovi, nech urobí niečo s hudobnou výchovou na školách, lebo to ide stále viac do prdele.
Jednoznacne Frank Gambale
A áno. Petrucci je jeden z najlepších gitaristov a hudobníkov vôbec svojej generácie a histórie rocku ako takej.
Pokial ide o najlepsi, tak sa pozrime niekam na proggresive smery hudby... a nie na tazky mainstream. Dobre ja viem, ze nie vsetko z toho je povazovane za mainstream, ale povedzme si otvorene. Najlepsi neznamena najpopularnejsi...
najlepsi hudobnici tejto doby su grimes a kendrick lamar (+ vsetko co mam v profile)
@lawey rihanna si pise texty aj sama ô___ô
@luc.ka ze? a pritom nicky je ovela lepsia jak henta overrated fetka
ale napr z neoklasiky einaudi, arnalds, zimmer - to su tiez geniovia
počúvam Lady Gagu,Amy Winehouse,Jessie J,Bruna Marsa,Janis Joplin,The Pretty Reckless,Nirvanu,Metallicu,Green Day,Franz Ferdinand,The Beatles,Davida Bowieho,Red hot chili peppers,Sex Pistols,The Runaways,Joan Jett,No Doubt.Naozaj sú to pičoviny?Nemyslím si...
overrated určite nebola, ale feťáčku nemôžem poprieť...
@68 povedal sedlak co pocuva metallicu
metallica=sedlak?????????
i dont want to live on this planet anymore!
@lenkaska1 povedala baba, co pocuva eminema
@antifunebracka ja viem koho pocuvam, nemusis mi to ozrejmovat. A to ze nepocuvam niekoho z mainstreamu neznamena,
ze nemam rada cely mainstream alebo aspon okrajovy a opacne N.Minaj nema ani zdaleka na neho, to sa hadam neda ani porovnat..
menej známy: Solefald / Unexpect / Winds / Ephel Duath, etc.
Ved toto.. dovtedy bol skutocne lepsi ako v sucastnosti.. a ja neporovnavam sucastneho Em s minaj.. ale tvorbu Eminema za cely jeho zivot s celou tvorbou Minaj.. a Em je legenda