ellie ma genialny sposob spevu, a paci sa mi, ze jej klipy, a proste vsekto zaujme myslim si ze aj chlapov, ajked tam niesu baby viacmenej vyzlecene, ako oblecene.....paci sa mi najma tento klip
jj, ale to je velka pravda taketo mam najradsej, alebo "dajte nejaku smutnu pesnicku" - hoci tam si to asi autor diskusie pusta (sice to mozno aj tu), ale proste tendencie su jasne - kazdy napeckuje videa priamo do diskusie, najlepsie rovno viacej a to je vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zato ze ty si ich nepozrieš, nemusia vsetci....
ako keby si to mohol nejako zistit ... potom daj vediet, ze kolko
toto je tiez nieco perfektne:
taktiez aj:
pokracovanie:
ako tak pozeram ,,on ma vzdy pravdu,, .... ked aspon jedneho zaujala tato tema, resp. pridany videoklip tak to malo zmysel
jj, ale to je velka pravda taketo mam najradsej, alebo "dajte nejaku smutnu pesnicku" - hoci tam si to asi autor diskusie pusta (sice to mozno aj tu), ale proste tendencie su jasne - kazdy napeckuje videa priamo do diskusie, najlepsie rovno viacej a to je vsetko
a aby som sa nelíšil:
kamera, réžia, strih, hlavný herecký výkon, vedľajší herecký výkon, všetko dokonalé
Neviem prečo...ale tento klip sa mi zapáčil