tak z tychto najkvalitnejsi - najskor ferrari oni si nemozu dovolit chyby, celkovo skor rolls royce keby som mal povedat svojho favorita na teraz auto ktore by som si kupil keby som mal peniaze je jednoznacne Audi A5 Sportback dokonale to auto
Porsche je známe svojou precíznosťou a spoľahlivosťou..potvrdzujú to aj rôzne štatistiky
Mercedes má zase neporovnateľne dlhšiu tradíciu a je to viac spoločenský status ako auto...aj keď obraz o kvalitne si pošramotil koncom 90. rokov keď kvalita klesla rapídne dole a vylepšilo sa to až pred dvoma-troma rokmi
Ford pomohol motorizovať svet ale iné NAJ mu možno ťažko prisúdiť
Audi je v luxusnom kabáte zabalený volkswagen takže tam niet čo dodať..
BMW- sen každého nevybúreného mladíka, kvalita dobrá, väčšie kvalitatívne excesy ako mal mercedes sa mu vyhli
Ferrari- Taliani sú moc lážo-plážo národ na to, aby vytvorili niečo úplne dokonalé..ale to správne motorové srdce mašinám z maranella nikdy nechýbalo
z japoncov su toyoty a mazdy urcite porovnatelne, ak nie aj lepsie, ako nemci... a neviem, preco tu vsetci tak podcenuju Audi... urcite by som si kupil skor Audi ako Mercedesa, a asi aj skor ako neake BMW, lebo maju super motory, ktore su aj spotrebou, aj vykonom, a aj spolahlivostou top, a spracovanie tak isto (ako pri Volkswagene, ktory uz davno neni pre obycajny "lud"...) a nemozeme zabudat na jeden z najlepsich systemov 4x4 - quattro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
bmw tiez...
ak si vybrat z tychto dvoch aut islo by mi uz zjavne len o dizajn
toto auto je prosto legenda...
alebo
rototype.jpg" target="_blank"> rototype.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
Luxusný - určite ten meďák.
zo športových/závodných - Nový Skyline / McLaeren Mercedes F1
Hot-rod - Pontiac GTO 67
Nejaké klasické auto - Honda Civic Si 2009
A kvalitné sú aj nemecké ako napr. BMW (to mi je najsympatickejšie)
ferrari - auto pre snobov
volkswagen - ludove auto.. cize sracka
porsche - to si kupuju ludia co si myslia ze su mafianikovia
ford - auto pre skutocnych soferov
audi - drahsia verzia volkswagenu
bmw - auto pre wannabe drifterov
asi tak, ja mam najradsej fordy
nadhera :
Mercedes má zase neporovnateľne dlhšiu tradíciu a je to viac spoločenský status ako auto...aj keď obraz o kvalitne si pošramotil koncom 90. rokov keď kvalita klesla rapídne dole a vylepšilo sa to až pred dvoma-troma rokmi
Ford pomohol motorizovať svet ale iné NAJ mu možno ťažko prisúdiť
Audi je v luxusnom kabáte zabalený volkswagen takže tam niet čo dodať..
BMW- sen každého nevybúreného mladíka, kvalita dobrá, väčšie kvalitatívne excesy ako mal mercedes sa mu vyhli
Ferrari- Taliani sú moc lážo-plážo národ na to, aby vytvorili niečo úplne dokonalé..ale to správne motorové srdce mašinám z maranella nikdy nechýbalo
Až budem drogová magnátka, kúpim si len dve veci: Hohenloheho poľovnícku chatu v Belianskych Tatrách a Mercedes 770.
aj toto je fajn, aj ked seriovka to nieje
ale tak ja viem, neni to moc najkvalitnejsie ale je to moj celozivotny sen zaobstarat si jeden...