@mcvpn akože kokos, to byvalo este ked som bola mensia a tu kusocek ako jeden mlady ony znasilnik a zabil chlapca... piči pol kilometra od baraka.. prijemne
@ssnehulienka dúfam, že mi týmto nenaznačuješ, že som starý ochrcheľ to si mala koľko rokov? poznala si ho? videla si to? svedčila si? poznačilo ťa to? ako sa na to pozeráš s odstupom času?
SUSEDIA !!! aj ked to bola typicka slovenska blbost ale nic to uz asi neprekona ... tieto "moderne" serialy nase su sice niekedy pozeratelne ale nic moc no
Preboha, dufala som ze prave tu su celkom fajn inteligentni ludia ktori by Susedov ani len nespomenuli ale opat som sa sklamala. ked niekto dokaze nazvat Susedov ako "najlepsim slovenskym serialom" tak...je mi do placu :´(
Nepozerávam nič z tohto, ale mala som rada Najväčšie kriminálne prípady Slovenska. Najviac neznášam Panelák a nechápem ako to, že sa to ešte stále vysiela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ešte mesto tieňov bolo v pohode
a Teta
a inak
Profesionali na tych sa fakt vzdy rada pozriem
mafstory
Duchovia - som sa riadne bala ked som bola mala
a hej, aj duch rodiny pačmagovcov bolo zábavné
nie, ved to sa udialo este v nejakych 80. ci 90. tych rokoch
ale inak su vsetky do 1 trapne, najviac nenavidim Panelak , zvucka staci, aby mi stupol tlak
cesi proste tocia lepsie... take Vypravej sa tvari celkom na urovni
zvysok stoji za jeden velky exkrement
jedinu vynimku tvoria starsie filmy na pokracovanie (4-6 casti, ale beriem ich kvoli tomu ako serial) ako sturovci, alzbetin dvor a podobne
Dr. Ludsky
Nevinní
a Lokal Tv no