z eragona na konci avril lavigne- keep holding on dalej z hier need for speed ved to je jasne..no uz dalej neviem ale takee fajne psycho elektro dídžejina
Transformeri maju super soundtrack ci uz pesnovi alebo temovy, potom Zimmer je dobry, dobry soundtrack k forestovi gumpovi, Lords of dogtown, + vela dalsich co si neviem spomenut...
ta na svete je viac ich, nielen Zimmer, ale aj Goldman (tucty filmov na konte), Minghi (znama Fantaghiro), Williams (star wars, a tie ostatne , kopec filmov, vecsina svetovo najznamejsich, myslim, ze mu patri titul kral), Marionelli, Navarrete, Mansell, Edelman (znamy Posledny Mohykan), samozrejme, Tarrantinove soundtracky su fantasticky originalne, saliem z daktorych...no je dost tych, ktorych pocuvam, obcas sa vo filme skrtne neprekonatelny Mozart (Becoming Jane) alebo Beethoween (A clockwork orange)
soundtracky k anime su mi velmi po chuti, tesim sa na ten death note
a najlepsi soundtrac pod slnkom je u mna Fantaghiro, uplne genialne, precitene skladby ako Magio, The war of King, Romualdo el Fantaghiro, Tarabas, Ill duelo, a najkrajsia skladba La solitudine a Mio nemico...
Ufff to je tak tazko povedat, lebo soundtracky su moj naj "zaner". Urcite Amelia z Montmartru, taka fajna depkovica, Tarantinovky, české filmy..ja nwm ja mam doma soundtrackov milion a vsetky pocuvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
hmm, Floydi su moja najmilovanejsia kapela takze nieje o com
ja mam oblubene vacsinou z hry, malokedy z filmu
Kvalitka, dobrá
aj k dvojke bol celkom fajn ale nemal na jednotku
Beatiful Mind OST od Jamesa Hornera - najlepsi Horner zatial
a Samotari OST najlepsi tuzemsky
a dokonale sountracky maju GTA-cka a skoro kazda hra od EA
co sa divim lebo ursiniho velmi nemusim tak soundtrack k Neberte nam princeznu je super..
soundtracky k anime su mi velmi po chuti, tesim sa na ten death note
(Natural born killers). dodám len, že vynikajúce!!!
O.C.California - vrelo odporucam
Cold Case (Odlozeny pripad) - dig co song, to pecka
Conquest of the Paradise -Vangelis
Crimson tide -Hans Zimmer
A vela dalsich
A frčím aj na soundtracku k seriálu Battlestar Galactica. Geniálny seriál a geniálny soundtrack.