byvaly spolubrigadnik mal strasne dobre prihody jak robil v unique v BA tak to bola morda, ale tak to neboli vtipy a keby to napisem vobec by to nebolo vtipne. Takze som to sem ani vlastne nemusel pisat kedze som ziadny vtip nenapisal
s kamosom sme pri tom vtipe mali asi 10minut zachvat smiechu
Žena príde domov a hovorí svojmu manželovi: "Pamätáš, ako ma stále bolela hlava celé tie roky? Tak a je to preč!" "Ako je to možné?" pýta sa manžel. Žena odpovie: "Mária ma odporučila k jednej hypnotizérke a tá mi poradila, aby som sa postavila pred zrkadlo a opakovala:
-Nebolí ma hlava!
-Nebolí ma hlava!
-Nebolí ma hlava!
A ono to funguje! Bolesť hlavy je preč!"
"No to je skvelé" hovorí manžel.
Žena na to hovorí: "Vieš, ty tiež nie si bohviečo v posteli posledných pár rokov, prečo za ňou taktiež nezájdeš, možno ti niečo poradí?"
Manžel súhlasí, že to urobí. Po jeho prvej návšteve u hypnotizérky sa manžel vracia domov, strháva zo seba šaty, vezme manželku do náruče, položí ju na postel a povie: "Nehýb sa, hneď som späť." Odíde do kúpeľne, vráti sa za pár minút, pomiluje manželku ako nikdy predtým. Jeho žena celá omámená zvolá: "No tak to bolo teda úžasné!"
Manžel odpovie: "Nehýb sa, hneď som späť!" Zas príde pomiluje manželku ešte vášnivejšie ako predtým. Manželka sa posadí a slastne vzdychá: "Pane bože, pane bože, to bolo skvelé!" Manžel opäť povie: "Nehýb sa, hneď som späť!" Tentokrát manželka potichu nasleduje svojho muža do kúpeľne a pozerá ako sa muž postaví pred zrkadlo a hovorí: "To nie je moja manželka! To nie je moja manželka! To nie je moja manželka!"
Mne je smiesny len jeden ktory sme sami vymysleli a hrozne ho sem chcem napisat ale ani za boha si neviem spomenut na druhu cast toho vtipu a @etelnair ktory ho vymyslel so mnou a tu druhu cast vie spi a uz asi 10 min premyslam ci ho mam kvoli tomu zobudit ale spi hrozne zlatunko tak asi kaslem na to xDD lebo vlastne aj tak to nikto asi nepochopi
No ale je to vtip o martinovi rapavom a spociva v otazke preco martin rapavy sedi vo vip boxe xDD a odpovedi na tu otazku ktoru si zial nepamatam, ale je hrozne super
mna vtipy vseobecne rozosmiat nevedia,ale sem tam naozaj vynimocne natrafim na nieco co u mna vyvola uplne neuveritelny 10 minutovy zachvat smiechu,doslova.
Policajný šéf kúpi nový trezor a vraví ostatným policajtom:
- No tak tento trezor je najlepší v meste, lebo má osem miestny kód. Sú to samé trojky, ale v akom poradí, to nepoviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Žena príde domov a hovorí svojmu manželovi: "Pamätáš, ako ma stále bolela hlava celé tie roky? Tak a je to preč!" "Ako je to možné?" pýta sa manžel. Žena odpovie: "Mária ma odporučila k jednej hypnotizérke a tá mi poradila, aby som sa postavila pred zrkadlo a opakovala:
-Nebolí ma hlava!
-Nebolí ma hlava!
-Nebolí ma hlava!
A ono to funguje! Bolesť hlavy je preč!"
"No to je skvelé" hovorí manžel.
Žena na to hovorí: "Vieš, ty tiež nie si bohviečo v posteli posledných pár rokov, prečo za ňou taktiež nezájdeš, možno ti niečo poradí?"
Manžel súhlasí, že to urobí. Po jeho prvej návšteve u hypnotizérky sa manžel vracia domov, strháva zo seba šaty, vezme manželku do náruče, položí ju na postel a povie: "Nehýb sa, hneď som späť." Odíde do kúpeľne, vráti sa za pár minút, pomiluje manželku ako nikdy predtým. Jeho žena celá omámená zvolá: "No tak to bolo teda úžasné!"
Manžel odpovie: "Nehýb sa, hneď som späť!" Zas príde pomiluje manželku ešte vášnivejšie ako predtým. Manželka sa posadí a slastne vzdychá: "Pane bože, pane bože, to bolo skvelé!" Manžel opäť povie: "Nehýb sa, hneď som späť!" Tentokrát manželka potichu nasleduje svojho muža do kúpeľne a pozerá ako sa muž postaví pred zrkadlo a hovorí: "To nie je moja manželka! To nie je moja manželka! To nie je moja manželka!"
"Keď ma pustíš, splním ti tri priania"
A rybár na to:
"No len sa neposer!"
A rybka do týždňa praskla...
No ale je to vtip o martinovi rapavom a spociva v otazke preco martin rapavy sedi vo vip boxe xDD a odpovedi na tu otazku ktoru si zial nepamatam, ale je hrozne super
ale že fakt dobrý vtip
naposledy co si pametam bolo:
Čo je najväčší trapas?
Keď sa tváriš že spíš a zívne sa ti.
- No tak tento trezor je najlepší v meste, lebo má osem miestny kód. Sú to samé trojky, ale v akom poradí, to nepoviem.