kričí mravec na kúpajúceho sa slona, aby vyšiel z vody, ten ho ignoruje..po chvíli prehovárania slon vyjde z vody a mravec povie "tak nič, myslel som si, že máš na sebe moje plavky" - a mne príde vtipný
Stretne sa had so zajacom a zajac sa ospravedlňuje: Prepáč had, že som sa ti smial že nemáš nohy. Had: Dobre, všetko v poriadku. Zajac: Tak ruku nato! DD
Každý má v nebi svoje hodiny, ktoré sa posunú o jednu hodinu, vždy keď pomyslí na sex. Tie moje má Svätý Peter na stole a používa ich ako ventilátor...
V jednej cele sa stretnú zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznávač adrenalínových športov. Zoofil hororí: "Chcelo by to nejakú kočku." Pedofil: "No, skôr mačiatko." Nekrofil: "Mŕtve!" Sadista: "Zabil by som ho." Vyznávač adrenalínových športov sa na nich pozrie a jemne poznamená "Mňau". ... DD
a poznate tento??? dvaja chlapci su vonku a pride za nimi nadrzana babka ... a hovori kto ma vytrtka dam mu mobil ,.... jeden tak rozmysla ... ze by sa mu mobil aj hodil a hovori ze dobre .. tak babku vytrtka a hovori no baby a ten mobil co?? a babka na to...: 090 DDDDDDDDDDD
Príde chlap s ťavou (samec) do "odstavnej" oázy na púšti a hovorí chlapíkovy čo to tam riadi. Ty počúvaj ma. Mojej ťave sa nejako nechce behať. On na to: To poriešime. Pristav ju pri ten kôl čo je v zemy zabitý. Tak ju tam pristavil, chlapík jej priviazal gule o ten kôl a vraví tomu chlapíkovy čo ju priviedol. No teraz bude behať ako zamlady. A trieska ju palicou po zadku až kým sa neotrhla. Ťava sa rozbehne a beží... A ten čo ju doniesol vraví: a teraz ju ako dobehnem? a on mu na to : no postav sa pri tento kolík čo je tu vedla teba zabitý......
Idú 3 blondínky (nechcem nikoho uraziť!!) a rozprávajú sa. a prvá vravý: neuveríte čo sa mi stalo. Minule som zašívala ponožky a zašila som si prsty na ruke. A druhá vraví to je nič ale ja som minule žehlila a som si prsty na ruke prežehlila. A ta tretia vraví. Jáááj to je nič ale ja som minule išla na bicykli dole kopcom a a roztrhla sa mi podprsena ale to nebolo to najhoršie. Po pár sekundáčh som vykríkla od bolesti a poozerám cecok v reťazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
- Héj to je rasizmus! Prvého odnášate belocha a až potom mňa!
Sanitkár mu hovorí:
- Vidíš akej farby je sanitka?
- Hej bielej.
- No vidíš. Tak si počkaj na svoju farbu.
.........................
Silvester na patológii:
- "Tak čo, otvoríme toho Huberta?"
---------------------------
Tmavým lesom kráča chlap s malým dievčatkom. Dievčatko hovorí: "Ujo, ja sa tu bojím!" "A čo mám povedať ja?! Naspäť pôjdem sám!"
Vrana v sáčku.
"Počuješ prečo si ty taká ľavá???"
a ona na to: "Tá pravá sa ozvala"
( Vymyslel ho kamoš ) a fakt mi prišiel vtipný
kričí mravec na kúpajúceho sa slona, aby vyšiel z vody, ten ho ignoruje..po chvíli prehovárania slon vyjde z vody a mravec povie "tak nič, myslel som si, že máš na sebe moje plavky" - a mne príde vtipný
Lebo tam väznom na steny premietali jedlo.... (viem cierny humor ale mne sa paci)
- A čo povedala?
- Vylez spod toho gauča, ty zbabelec!
1: Počuj ideš von ?
2: Nie nemôžem..
1: Prečo?
2: Otec si myslí že som mu ukradla 5 eur.
1: A ukradla ?
2: Niee!!
1: Jáj, tak nič .. počuj nemáš 50 centov?
2: Nie mám iba celú 5-ku.
Vrana so sáčkom na hlave.
@1ivanushka1
------------------------------------------
ide babka po moste a kružidlo
-----------------------------------------
idú dve autíčka jedno modré drué dolava
-------------------------------------------------------
ide babka po pušti a spadne na nu potápač
---------------------------------------------------------
V jednej cele sa stretnú zoofil, pedofil, nekrofil, sadista a vyznávač adrenalínových športov. Zoofil hororí: "Chcelo by to nejakú kočku." Pedofil: "No, skôr mačiatko." Nekrofil: "Mŕtve!" Sadista: "Zabil by som ho." Vyznávač adrenalínových športov sa na nich pozrie a jemne poznamená "Mňau". ... DD
@esus mne vôbec nepríde vtipny
"Dežo, povedz loď!"
Dežo: "Loooď" (predstavte si ten cigansky akcent )
Chalani: "Ta do piče choď!"
Dežo: "Čo siii, to je hustee..."
... Ide Dežo za Araňou, nadšený, že ju tiež nachytá...
Dežo: "Araňa, povedz loď!"
Araňa: "Loooď!"
Dežo: "Ta choď do piče!"
.... tento vtip ma vždy nekontrolovatelne rozosmeje DD
'my sme archeologovia z ceskej republiky a robime tu vyskum'
'vy ste vazne z ceska?'
'ano'
'a co helenka? este spieva?' D
Ja mám rád:
Stretne jedna planéta druhú:
-čo ti je? Vyzeráš nejak blbo
-ále....mám ľudí