Veľký Choč..bol som tam teraz dva roky za sebou, je tam perfektná chatka na prenocovanie- Hotel Choč. Bol som aj na východ slnka na hore Choči. Fakt krása.
@nicmanenapada nuž tak pred pár rokmi by ti možno povedali "výhľad ku krajším zajtrajškom" ... a potom prišla demokracia
Ale keď som sa vážne zamyslela, tak asi každý v tej chvíli, keď sa príjemne unavený po šlapáku rozhliadneš po kraji (hmlu, tmu a podobné detaily neberúc do úvahy )
@lerion ano je to tam velmi dobre ale ja som tam uz par rokov nebola a uz je to asi cisto luxusna restauracia a neviem ci palacinky este robia, ale jedlo maju zevraj skvele a este k tomu ten vyhlad, proste aj tak je to dobre a raz za cas si treba dopriat Ale pokial by si tam nechcel jest da sa ist nad restauraciu a tam je vyhliadka, stoji to tusim 5 eur a je to aspon cez leto otvorene az do 23:00 cize sa tam da stravit pekny teply vecer s nadhernym vyhladom na nocnu bratislavu
@lerion urcite chod a pytala som sa kamosky zevraj to je kazdy den od 10:00 do 23:00 tak mozes pozerat kolko chces Mozno trochu drahsie budu tie palacinky ale urcite dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aaaaa este krajsie je ale neviem ako sa to vola ale bola som tam! a vidis odtial liptovsku maru a oravsku priehradu zaroven
potom ked tam pojdes, ozvi sa, pridam sa
@lilu a kebyže sa teda pýtam na najkrajší výhľad na Slovensku?
@tomtoylc aaaaaaa
belianske tatras
Ale keď som sa vážne zamyslela, tak asi každý v tej chvíli, keď sa príjemne unavený po šlapáku rozhliadneš po kraji (hmlu, tmu a podobné detaily neberúc do úvahy )