TO co uz je za vyber? Najlepsi co? Najmrtvejsi je elvis, najrockovejsi rolling stones, a takto by sa dalo pokracovat dalej... DEmentnejsiu anketu nemas? A aspon si sprav lepsi prehlad o hudbe lebo drbat elan medzi taketo mena ... UF
juj skoda ze v tych anketach sa neda hlasovat za viac moznosti... beatles su legenda ... ale taky elan na dobrej akcii so spravnymi kamaratmi tiez dobre padne
@11 Ty si uplne mimo, teraz som si pozrel co su within temptation, lebo to nepoznam, a ked hentomu hovoris metal, tak dovidenia, moja ty o hudbe uz nehovor, lebo co veta to perla...
dala som within temptation, kedze je to jedine co z tych v ankete pocuvam ale zeby boli uplne najlepsi... neviem ako mam ich rada... ale aj tak vyzeraju v tej ankete divne
a prave som si vsimla v ankete queen... cize no, hej, queeni su najlepsi z najlepsich
@16 Ja som na hudbu zatazeny viacej nez na vsetko ostatne, takze nemam problem sa tu hadat do rana Kazdopadne ma vzdy naserie ked tu niekto kto vie o hudbe velke hovno, dava strasne ankety a jebne tam elan... Proste demencia cista...
@23 zalozis anketu, na ktoru su odpovede max. subjektivne, kazdy ti odpovie inak, navyse tu das divne moznosti a potom sa cudujes, ze su reakcie take, ake su..
Najlepsi z najlepsich? Tak potom akoze kde su AC/DC, Led Zeppelin, Pink Floyd, Jimi Hendrix a kopa dalsich? A ako uz bolo povedane najlepsie z najlepsich nemozno vybrat + ten elan to je fakt sila... elan su sracka
@53 ano, ale aj tak medzi sólovými pop speváčkami na ňu nikto nemá a sólovými pop interpretmi je lepší a významnejší hádam len Jacko. (Michael Jackson) (Rozumej skôr než sa z neho stala troska s rozpadajúcou tvárou, ktorej najlepšími priateľmi sú malí chlapci)
beatles nepatria do ankety ale do koncentraku....kazdy retard ich vie napodobnit aj s chujom zahram toto co oni hrali dakedy...nenavidim ich...sa preslavili tym ze ten hudobny styl vymisleli nie ze boli dobry..lebop pre mna boli furt chuji som ich nenavidel
Ja s majlosom tentokrat suhlasim. Obcas aby sa autor uvedomil, ze spravil chybu resp. nespravny krok je nutne pouzit tvrdsie vyrazy. Na druhu stranu sa podla mna trochu uponahlal - tak ako autorka s touto anketou a s tym .. ehm fakt divnym vyberom. Mal si jej to najprv povedat uplne strucne a slusne. Aj ked sudiac podla jej reakcii, ona podla mna stale nevie, kde spravila chybu.
Ja hlasujem za Queen, aj ked vobec nechapem kriterium, najlepsi podla coho ???
Kde je Michael Jackson ? ACDC, alebo rovno Sex Pistols ak chceme ist podla stylov.
@61 Jo, problém je v tom, že tento rebríček by mal mať tak 30 položiek aby to bolo spravodlivé. (Beatles, Rolling Stones, Queen, Led Zeppelin, Pink Floyd, The Who, James Brown, Elvis Presley, Chuck Berry, Roy Orbinson, Bee Gees, ABBA, Jackson, Madonna, Jimi Hendrix, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Steve Wonder, Black Sabbath, The Doors, Sex Pistol, The Clash, RUN DMC, Beastie Boys, Prince, Nirvana, Soundgarden, Ray Charles, Aretha Franklin.....................) A ani neviem koľko ďalších skvelých interpretov som vynechal...
Mojimi favoritmi sú ABBA,Queen,Elán a Madonna. ABBA má super hity ako Dancing Queen a podobne,Queen takisto - We are the champions,Show must go on,...Madonnu obdivujem,pretože aj napriek svojmu veku vyzerá úžasne, v klipoch lepšie tancuje ako mladé baby (Hung up)a má super pesničky ktoré sa takisto stali hitmi. A Elán- tomu som dala aj hlas mám ˇveĺmi rada,pretože viem o čom spievajú ...teda nemám rada Ráža a spol,ale ich piesne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
(presne NIE podla prikladu @1 )
inak je fakt nutna ta agresia? niežeby som ja bola najmilsi clovek na svete, ale niekto to tu trocha prehana mam pocit
a ze najlepsi z najlepsich ??!! omg..
niektorí ľudia by - ako som si všimol - neprežili keby trošku tej agresie neprejavili kks osočujú sa za sprostosti
a prave som si vsimla v ankete queen... cize no, hej, queeni su najlepsi z najlepsich
@16 Ja som na hudbu zatazeny viacej nez na vsetko ostatne, takze nemam problem sa tu hadat do rana Kazdopadne ma vzdy naserie ked tu niekto kto vie o hudbe velke hovno, dava strasne ankety a jebne tam elan... Proste demencia cista...
tvoja smola, nie moj problem
takisto som ochotna hadat sa tu za hudbu do rana..... a ver mi že by som mala este väčšiu vydrž ako ty
len nechapem tej agresii no
1.) Uvedom si, aká bola vtedy hudba. McCartneyho bassgitarový štýl, Lennonove sóla a Ringové bubnovanie sa stali vzorom pre mnoho neskorších kapiel.
2.) Boli vtedy najlepší, preto boli populárny.
3.) Neskôr mali veľmi progressívnu hudbu, ktorá sa stala vzorom aj pre progressívne kapely.
4.) Stále sú dobrí.
5.) Stále sú neprokonaní.
6.) Stále sú dobrí.
7.) Pošli mi nahrávku.
8.) Zlož takú skladbu.
Toto nieje všeobecná kritika, alebo vyjadrenie názoru. Ty si povedal, že to zahráš. Chcem to počuť.
inak flussica zabudla si na strasne moc veci
Ja hlasujem za Queen, aj ked vobec nechapem kriterium, najlepsi podla coho ???
Kde je Michael Jackson ? ACDC, alebo rovno Sex Pistols ak chceme ist podla stylov.