adio maju dost nahovno boty, mam druhe a zo zadu sa mi uplne osuchali asi za 1/2 az 3/4 roka a to som cez zimu nosil kanady este ze ma stali asi 20-30 eur
z tohto iste nič. z toho, čo mi môžem dovoliť, to je dorothy perkins. z toho, čo si môžem dovoliť raz za rok (a nemám vtedy poruke predajňu našťastie ) to je burberry. z toho, čo si nikdy nebudem môcť dovoliť.... manolo blahnik (ja viem, to sú topánky, ale aj to je oblečenie, no nie?)
ČÍŇAN!!!!!!!!!boha tieto vaše blbe značky...aj tkaks a to hneď rozpadne!!! Mám zopár značkových veci....a pripadá mi to ako handra.... a rýchlo sa to rozjebe....
V minulosti sa za "značku" považovala značka ktorá bola trvácna...vydržala...moja mama mala najky ktoré mala 11 rokov.... a teraz? Mám ani nie rok značkovu obuv a? Už je roztasana....to jak činankove tenisky za 300sk!!!
A čo znamená pre ľudí slovo "značka" teraz? Drahé handry ktorými sii určujú svoju akstu. Kto nemá takú a takú značku tak je hneď podnimi...boha dneska všetko čo píšem tak niečo a taku temu mam aj v b,logu mile _
A sakra z tychto uvedenych ziadna (po pravde vacsinu z nich ani nepoznam tusim mam dake topanky Vans, a daco DC, ale ako ani jednu z tychto by som nevybral (a ked hej tak asi DC)
Ja nemam znackove veci co uz ale kamosky ma vansy pol roka a sa jej rozdzubali..taze mne je to jedno co nosim hlavne nech v tom vyzeram dobre a nech je to moderne...nemusim mat tricko za 22 eur a boty za 100 eur
Vans je uplne moja naj znacka potom by som dala Volcom a Burton... este by som do tej ankety supla Meatfly a Six Eighty Six... aj ked to by asi poznalo este menej ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vans dost onicom
wesc nepoznam
fallen niektore pekne
roxy...no, tiez ako kedy
dc, boty sa mi hnusia..oblecenie maloktore
zoo york..pocula osm o tom, ale nejak vela veci som nevidela, nevyhladavam
volcom neviem
adio..maloco sa mi pacilo zatial..
peace nepoznam ani
adio maju dost nahovno boty, mam druhe a zo zadu sa mi uplne osuchali asi za 1/2 az 3/4 roka a to som cez zimu nosil kanady este ze ma stali asi 20-30 eur
DC a VANS su v poho aj adio ale nejsom moc na skate
V minulosti sa za "značku" považovala značka ktorá bola trvácna...vydržala...moja mama mala najky ktoré mala 11 rokov.... a teraz? Mám ani nie rok značkovu obuv a? Už je roztasana....to jak činankove tenisky za 300sk!!!
A čo znamená pre ľudí slovo "značka" teraz? Drahé handry ktorými sii určujú svoju akstu. Kto nemá takú a takú značku tak je hneď podnimi...boha dneska všetko čo píšem tak niečo a taku temu mam aj v b,logu mile _