Zalezi na instruktorovi. Vacsina z nich autoskoly strieda a nieje to ich jedine zamestnanie. Teda bezne ich stretnes ako vodicov MHD a p. Zalezi od toho ktora autoskola vychyta najlepsich a to sa meni aj z roka na rok.
@matheusko To mozno ano, ale napriklad ja som mala dobreho instruktora, napriek tomu som bola dost znechutena (a nie len ja) autoskolou z mnozstva inych dovodov.
@azizi . . . mne vadilo len to ako potom organizovali skusky, to bol neskutocny bordel. Ale ziskat dobreho instruktora je zaklad. To ostatne sa da nejak skopat.
Najlepšia autoškola v Bratislave je Autoškola L-Group, prečítajte si recenzie a komenty napr. na www.topsluzby.sk , určite neolutujete, mnoho mojich známych tam bolo tak spokojných ako aj ja. Môžem vrelo odporúčať.
len jedna autoskola je najlepsia a tou je autoskola WASO vazne je tam super kolektiv, perfektny instruktori, super auta proste celkova spokojnost po kazdej stranke nikto z vas co sa tam prihlasi neolutuje.. dalej nemusite hladat chodte tam, autoskolu si robite len raz v zivote, tak preco neist do tej najlepsej? vrelo odporucam..
Apis presne ako napisal apis,, najlepšiu ti neporadím,ale najhoršia je www.autoskolacindy.sk už nikdy sa nenechám zlakat na nizku cenu autoškoly!!! v tomto pripade nizka cena=ešte nižia kvalita ako ste očakavali!!!! totalne jebnuty ludia tam pracuju Alkači a kkci čo si tam na niekom kto nevie jazdit ako Schumacher masiruju Ego!! bleee
v ziadnom pripade neodporucam autoskolu Trend - hrozny pristup a hlavne uplna neochota samotneho majitela aj instruktora. dobre radim vyhybajte sa tejto autoskole. Na druhej strane odporucam profit
Aj autoškola GAMA je fajn.Tiež maju aj inštruktorku. Určite by som nechodil do autoškoly HERI v ružinove. Jeden majitl ( zaroveň inštruktor ) frajerka mu uči teoriju. Panko ma moc vysoke ego, je arogantny, vždy si počka až urobite chybu aby vas potom zd.bal, to mu asi to jeho ego ešte posunie hore. Žial vymenit ho nemôzete a on je majitel..nemate sa komu stazovat ani. Pripadne ak sa mu snazite oponovat, jeho pristup je ako u 5 rocneho chlapca. vy mu oponujete a on hovori " lalaalalalalaaalal a co mi este povies?" takze pristup=skolka. Velmi zla autoškola. Inak GAMA ma super policajta. Aj ked niekto by vas vyrazil za drobnost, tam to beru tak, ze sa to v praxi ajtak doucite.
Kamarat BADDELIGHT neviem ktoru autoskolu si navstevoval ja osobne autoskolu HERI a bol som s pristupom velmi spokojny pocul som ako ucia v druhych autoskolach teoriu ze pustia DVD a po dvoch hodinach ho vypnu ale v autoskole heri sa nestalo ze by instruktor opustil ucebnu pocas celej teorie akonahle som niecomu nerozumel bolo mi to vysvetlene ci verbalne alebo nakresom na tabulu na kazdej dalsej teorii instruktor si preskusal ziakov dolezite veci z predoslej teorie aby zistil ako sa ziaci pripravuju na to aby uspesne zvladli autoskolu od zaciatku az do konca kurzu kazdy ziak mal k dispozicii zapozicianu knizku aj komplet sadu testou pocas jazdy sa mi instruktor maximalne venoval a bol som rad ze som bol upozorneny na kazdu chybu ktoru som urobil bolo vydno ze mu zalezalo aby ziaci uspesne zvladli autoskolu a aj vdaka tomu som isiel na skusku s pocitom ze to zvladnem a siel som na kurz ako uplny zaciatocnik.urcite budem autoskolu HERI odporucat dalej.velka vdaka HERI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pocula som, ze je dobra napr. Alma.
autoškola profit