bola to cokolada od mojej mamky ,na ktoru si spominam,,a bola to obycajna coko z tuku a kakaa a pras, cukru ,,ktora potom isla na tortu ...zlate detstke casy
Co ja viem bohvieco prevratne to mozno nebolo ale s laskou (a velkou tuzbou po nej ) spominam na cokoladu so slanou prazenou kukuricou tusim figaro a potom este jedna limitovana edicia praskajuca milka ale to som uz aspon 5 rokov nevidela
Sa divím, že Milku považujete za čokoládu. Stačí si dať napr mliečnu milku a hneď po nej mliečnu napr z čokoládovne a je cítiť rozdiel akoby Milka okolo čokolády ani nešla. Nehovoriac o tom, že milka určite nemá takú cenu za akú sa predáva
v tescu a jednote majú také veľké čisto čokoládové bombóny zabalené vo farebných papierikoch a ešte v takom kužeľovom priesvitnom celofáne (neviete niekto ako sa to volá ?!?) , tá je určite najlepšia na Slovensku
a najhoršia britská Cadbury čokoláda a všeobecne všetky sladkosti v Británií, švajčiari a belgičania by plakali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
táto bola super v Chorvátsku...
A táto ... ktora žial nikde na SVK nie je ... neviem odkial som ju mal... v česku ju mavali tak asi som dostal od krsneho
ale prestali ju vyrábať
a najhoršia britská Cadbury čokoláda a všeobecne všetky sladkosti v Británií, švajčiari a belgičania by plakali