od BMTH ma celkom zaujal album Suicide Season, inak nič.. Despised Icon sú skvelí, aj naživo, škoda, že koncom roka končia. Impending Doom sa nedokážem prinútiť vypočuť z dôvodu že je to kresťanská kapela. Job For A Cowboy milujem, Genesis je pecka! a Suicide Silence je moja srdcová záležitosť, zbožňujem Mitchov hlas a vystupovanie na koncertoch a pod možnosť "iná.." sa dá napísať kopa ďalších skvelých kapiel. nedá sa vybrať jedna.
BMTH- album suicies season milujem... aj tie starsie albumy si rada zapnem.... There is a Hell believe me ive seen it,... je uz dost makky album ale tiez si z neho rada vypocujem songy....
co sa týka ostatných kapiel nepocúvam ani jednu, pocula som song od suicide silence ale moc mi to nebere....
mám rada the gallows architects BMTH a také tie vecičky.... yabudla som na Napalm Death
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Inak Bring Me the Horizon mi prave dost nereze :/ 100 ludi 100 chuti
radsej mam vsak nejaky experiment s deathcore-om ako napriklad iwrestledabearonce ( napriklad song You Ain"t No Family )
co sa týka ostatných kapiel nepocúvam ani jednu, pocula som song od suicide silence ale moc mi to nebere....
mám rada the gallows architects BMTH a také tie vecičky.... yabudla som na Napalm Death