Aku naj hlasku popripade vyrok ste poculi od tych nasich najmensich?Mojej kamosky dcera vyhlasila na ulici,ze az bude velka tak bude "potitutka" citaj prostitutka a mojho brata syn vyhlasil,ze ma väcieho "pipika"ako tato.Tiez na ulici a este ktomu zast
ked som bola mala a sla som s mamou na bicykli na tej sedacke tak som zakricala na namesti ze IDEME HOVNOOOOOOO akoze rovno seci na mna kukali hh... to neni vtipneeeee ale ked si to predstavim...
ne ne cosi najlepsie bolo ked sa moj brat ucil hovorit a nevedel povedal L a ked sa ho niekto nieco pytal.. chcel ospovedat Lebo stale vravel dookola jebo jebo jebo ..
@3 Co robil maly chlapec v krcme???A este ma napadlo.Ked bol moj brat maly a mama sa ho snazila naucit plavat,ten maly debil zacal kricat na cele kupalisko "POMOC ONA MA CHCE UTOPIT"takze si viete asi predstavit ako sa musela moja maminka citit
Raz som bola s rodicmi aj s bratom na prechadzke. ( Bola som doost krpata) . odtrhla som si nejaky kvietok a chcela som zistit, co je v nom nektar. No nevedela som si spomenut, ako sa to povie tak som sa opytala: " Mami,je v tom kvete aj medúz? "
moj brachanko ked bol maly,povedal babke,ked povedala,ze sa ide sprchovat : ze babka,ale umy sa poriadne,nie len cecky a pod pazami...no neviem,de to vzal...
a dalsi heft:ked sa ho pytali,co robia jeho dedkovia,tak povedal:jeden pije a druhy nadava...
Mojho kamarata bratranec ked mal 2 roky tak niekde odpocul slovo pica a ked som ku nemo prisiel tak ma pozravil ahoj pica alebo raz sa posral a behal po byte a krical posral som sa do pici vtedy to bolo velmi smiesne
.. ya ked som bola na prazdninax u yedney rodiny...som strazila swoyho batranca, take malinke deculo .. cca 5rokow..a pred domom w zahrade mali bazen..a prawe sa don cez hadicu napustala woda..maly - Samko yu zobral.. a strcil si yu do gatii .. s wýrokom...To ye dobwe na gule ...no ya som mrela..
mala sesternica gretka mala 3 roky ked na mna pozera a vravi takym uzasnym tonom: tebe co je?
alebo jedno dievcatko ktore som strazila malo obviazane kolinko a sa jej pytam ze co sa ti stalo a ona akurat menila takmer vsetky pismena na j a vravi mi so liezla na jeblik a som jabla na jobacika
aha jasne a neda mi estraz nespomenut gretku ked mala 4. Už neviem ako sme sa k tomu dostali ale Grétka vraví Ivke, že vyzerá ako opica a že ak chce tak ju vycvičí a predá do cirkusu. Načo som zareagovala, že by ju hádam nepredala. Grétka na mňa len hodila pohľad a zahriakne ma: Ticho! Lebo predám aj teba.
mozno sa vam to nebude zdat vtipne, ale ved co kus sa rozpisem : male dievcatko hovorilo mamicke - su novi a stari ludia. Mamicka sa pytala ci je nova alebo stara. A dievcatko zahlasilo- veeumi stara...
no mozno sa to nebude zdat vtipne ale ked sme raz s kamoskou prezliekali jej 2rocneho brata do pyzama potom,ako sa okupal tak mu teda kamoska dala dole uterak a zahlasila-boze ved vyzera jak emo(a ta ofina mu bola fakt nejak divne no a on to po nej zopakoval a vykrikol EMO! ale jak to povedal...my sme sa zacali sulat na posteli a on chudak po nas kukal ze co nam je
kď som bola malá mi mama kreslila čarodejnice s bradavicou na nose a keď sme raz stáli v autobuse nastúpila jedna pani s bradavicou a ja som na ňu na celý bus zakričala: "Mamíííí to je tá čarodejnica?"...chúďa maminka
babka mi rozprávala, že keď sa môj ocino učil čítať tak raz sa spolu učili a on čítal: p, e, s....eps no ako teraz sa to ani nezdá také vtipné ale v tú chvíľu som dostala totálny záchvat smiechu a otec keď vošiel tak na mňa len kukal, že čo mi je...
alebo bratranec keď bol mladší....ten hádzal riadne voloviny do luftu....raz bol chorý a v hrdle sa mu tvorili hlieny...babka mu vravela že to má vypľúvať....raz večer sme celá rodina sedeli v obývačke a on sa zrazu zdvyhol...babka sa ho pýta, že kam ide a on na to "idem vypľuť hyeny"
Keď sme šli na dovolenku.... a na letisku sme išli po batožinu také decko ,,mami naša izba je asi tam na poschodí,, zlaté.. abo sme bolo von s kamošom a išla maminka s deckom a decko jej vraví ,,mami spýtaj sa uja prečo má taký divný účes,, (kamoš mal výbuch na hlave
ehm... ked ma tatino obuval u dedka ked som bola mala, asi tri roky som mala, tak som mu vraj povedala "tatino, ty si ale pičovák!" a nikto nevie preco
môj synovec 6 ročný on taKé veci už od úplne mala trepe.. jeho mama moja sestra robila obed a spravila vyprážaný syr Keď išiel jesť a odKrojil si taK pozerá a vraví to nie je mäso? a to my ideme žiť aKo bezdomovci? alebo teraz išiel do prvej triedy a mali na úlohu vyfarbiť z dvoch obrázKov budovu podobnú jeho šKole a bola tam perníKová chalúpKa a normálna šKola.. a on sa rozreval a hovorí: to oni sú už faKt KoKoti? veď naša šKola je biela. sestra mu Kúpila čiapKu taKú dlhú a na Konci brmbolec a Ke´d si ju dal hovorí : a to vy si myslíte že idem chodiť po meste aKo KoKot? alebo mojej mame Keď prišli na návštevu všetKých privítal a za "starKou" nešiel a hovorí mu a to prečo si ma neprivítal a on nevedel čo má taK hovorí "Jebo som ťa nepoznal"
ked bola este moja sesternica taka mala tak skusali len tak s izby do izby telefon a ta mala mala kabelku a hovori do telefonu ujo peknu mam kabelku ?
alebo boli sme pre nedavnom na svadbe a take male deco tam bolo a sme sa tej malej opytali ze cija si ona ze maminina a ocinova a kde byvas ona ze doma
ja ked som bola malicka (nejake 2 roky som mohla mat) a som sa isla kupat...tak som si nabrala vela hraciek a bezala som do kupelne... pred kupelnou mi tie hracky spadli a ja som sa na ne pozrela a povedala som iba jedno jedine slovo: "bo*a!"
a ked bol moj bratranec maly, babka mu cosi hovorila ked si kreslil a on jej na to povedal: "cus ty srata rekvizita!"
moja neter vcera....pozerali sme snowboardakov.....a ona do toho zatala.....CO?CO TEN CHLAPEC POVEDAL? KOKOTI? akoze ja som myslela ze zomrem.....a ete bola u mna aj kamka tak ta kukala jak z marsu.....
My sme boli na pohrebe a moja segra(ktora mala asi 2 roky)trepla rovno cez chvilku ticha,ze"do pi*e,tedko mi zomuel!on pojde do pekua..."a my uplne sme sa hanbili...no coment!X(
@42 nie.to ma zo skolky,ale ja ju nechapem!pride zo skolky a normalne sa jej opytam,ze co si robila v skolke atd.a ona ti povie,ze bili sme sa!a chod umyvat riady!akoze chapes?!
ja som isla minule so svojim huskym a oproti isla daka rodinka abo co a boli tam dve dievcata mohli mat kolo 6 rokov asi alebo tak nejaq, mno a ked sme uz boli blizko sea tak jedna z nich zrazu na mojho psa povedala: Aha, vlk! a druha uplne hned na to, ked este ta prva ani nedopovedala: Aha, puma! no ja uz smiech a ich rodina tiez....a tak sa z mojho huskyho stala puma
@10 haluz bola keď v jedno popoludnie prišla sestra zo škôlky a sa ma spýtala čo je to penis no ja som nemohla... potom prišiel oco večer z roboty a sa ho spýtala to isté, oco samozrejme ostal celý červený...ktovie čo v tej škôlke preberali
neni to zrovna detska hlaska a le moja : hral som GTA a prepichli mi pneumatiku ... a ja ze KUA zas prepichli tu piatu pneumatiku ...a seci kukali ze co mi je .. btw bola hodina cize ma to zneprijemnovalo
Raz sme boli s mojim 3-rocnym bratom v pizzerke a tam je to tak ze hned vedla baru je taky vyklenok a vidno kucharov ako robia pizzu...vyhadzuju a tak...a akurat sa tam motkala casnicka a bracho kukal na kucharov a akurat to vyhodili a on na plnu hubu ze "aha mami to je ta picca?" chuda casnicka nevedela ci sa ma smiat abo co
Obcas k nam pride na navstevu jedna teta ktoru ustavicne nieco boli...moj maly brasko vacsinou sedi pri nej a velmi ju pocuva. Naposledy ked bola vravela ze ju bolia vajecniky a neviem co vsetko. Rano ked sme ho s maminou prebudzali do skolky tak sa robil ze mu je hrozne zle drzal si brucho a krical ze ho hrozne bolia vajecniky a on nejde do skolky...a takto krical cely cas aj v aute az po skolku
ja ked som bolá maláa xD ták som niekde započula slovo "piča" ták som behala po kuchyne z varechou do koliečka xDD a kričala na celý dom že " piča piča " xD a potom ma mama cela s tou varechou zbiť xDDD
aleob raz ked ma daval moj dedko spať xD ked som bola malinká xD ták som saa ho spýtala že či je Gay xDDDDD lool xD kukaal že s kade to mám xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Malé deti nie sú vtipné
machosista /masochista/
BLINK 185
a dalsi heft:ked sa ho pytali,co robia jeho dedkovia,tak povedal:jeden pije a druhy nadava...
no krasna kombinacia...
alebo jedno dievcatko ktore som strazila malo obviazane kolinko a sa jej pytam ze co sa ti stalo a ona akurat menila takmer vsetky pismena na j a vravi mi so liezla na jeblik a som jabla na jobacika
aha jasne a neda mi estraz nespomenut gretku ked mala 4. Už neviem ako sme sa k tomu dostali ale Grétka vraví Ivke, že vyzerá ako opica a že ak chce tak ju vycvičí a predá do cirkusu. Načo som zareagovala, že by ju hádam nepredala. Grétka na mňa len hodila pohľad a zahriakne ma: Ticho! Lebo predám aj teba.
mne kebyze toto povie moja dcera...
ptm na vsetko vravel kkt... lietal motyl a on prstom na neho ukazoval:"kkt kkt kkt"
mamka mu ukazovala na mobile fotak a odfotili psa nasho a mamka:"tak a mas bobka" a on na to:"mam kkta"
Susedin malý brat raz povedal ďalšiemu susedovi: ,,Nazdravie, Tršo!" Tršo - sused
alebo bratranec keď bol mladší....ten hádzal riadne voloviny do luftu....raz bol chorý a v hrdle sa mu tvorili hlieny...babka mu vravela že to má vypľúvať....raz večer sme celá rodina sedeli v obývačke a on sa zrazu zdvyhol...babka sa ho pýta, že kam ide a on na to "idem vypľuť hyeny"
alebo boli sme pre nedavnom na svadbe a take male deco tam bolo a sme sa tej malej opytali ze cija si ona ze maminina a ocinova a kde byvas ona ze doma
a ked bol moj bratranec maly, babka mu cosi hovorila ked si kreslil a on jej na to povedal: "cus ty srata rekvizita!"
aleob raz ked ma daval moj dedko spať xD ked som bola malinká xD ták som saa ho spýtala že či je Gay xDDDDD lool xD kukaal že s kade to mám xD