Smerr pub a boonker club len to nie sú iba kluby na tancovanie, aj koncerty sa tam organizujú a tak ... Pozri si hlavne na FB aká udalosť tam v danom termíne robí
Či najlepšíííííí to neviem, ale ako bolo spomenute, tak Ulala (dakedy to bolo dobre, teraz... pomlcim). Smerrpub, Boonker, a infinity (teraz enjoy klub, po novom som nebol, po starom obcas uslo), alebo potom kysuce...
díkes..tiež som si myslela,že ten smer na vlkoch asi je naj ...aj boonker ..uvidíme ..dakujem za info v ulala sa mi nepacilo ,lebo je tam dost stiesnene.
@yngrydka áno,diskotéka,kde sa tancuje,nemusíš byť ironická,lebo zažila som aj také disko cluby,kde sa netancovalo počas celej noci,skôr som teraz myslela, niečo,kde je poriadna zábava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@yngrydka áno,diskotéka,kde sa tancuje,nemusíš byť ironická,lebo zažila som aj také disko cluby,kde sa netancovalo počas celej noci,skôr som teraz myslela, niečo,kde je poriadna zábava