1ka: Nemyslím si že je vhodné hovoriť 12ročnému decku že je piča. Neviem aky si bol ty v 12tich ale určite by ti nebolo prijemne ak by ti vraveli že si zakomplexovany kokot. Mierni svoje názory ok?nie každého to zaujíma.
Myr3c, ja ked som mal 12, ci 13, chodil som normalne do skoly, ucil som sa dobre (teda znamky boli dobre) a tiez som kazdemu druhemu hovoril, ze je kokot alebo pica, lebo nimi naozaj boli.
1ka: ALe trochu empatie by myslím nezaškodilo. Tiež som mal 12 a sníval som. Holka asi naozaj dúfa že to bude najživšia diskusia vo fore. O je témach-hudba, filmy, škola, šport, klebety.
1ka bože ďalší príspevok od teba a ďalšia somarina ty nemáš bohvie aké vzdelanie typujem že si nebol bohvie ako uznávaný vo svojom kolektíve čo? žeby aj šikanovaný ? vytvorím asi nove diskusne fórum Ako sa správajú ľudia ktorý boli v živote ponižovaný teraz?
Myslím že si už nepamätáš keď si ma 12 , lebo povedať že si sa dobre učil v 12 tak to jesť dosť trápne , to rovno povedz že máš iq 160 :-d zo 150. Možno že ta mala je trošku naivná a svet vidí ľahký ako gombička , ale aj ja som ho tak niekedy videl a kto vlastne nie veď niet divu že tu niektorý napísal keby mali 12 .
Myslitel, zapamataj si, ze ja sa NEBUDEM spravat tak, ako si to SPOLOCNOST VYZADUJE, ale tak, ako CHCEM JA! Ja nebudem v tom tupom stade, kde nikto ani svoj VLASTNY nazor nevie povedat!
hej, ale je dost primitívne ked svoj nazor prejavujes tak, ze zacnes ponizovat inych.Podla mna vobec nemas kusok slusnosti a taky kokoti ako ty budu navzdy kokotmi,lebo sa nevedia zmierit s tym,ze su o dost pozadu(rozumovo) za inymi.Neboj aj ja ta urcite predbehnem...sa spamataj....
1ka: suhlas, nikto ťa nenúti kráčať so stádom, to je vec každého, či sa tak rozhodne, ale bude vedieť aj občas povedať niečo typu "ja si mylsím.." ale to neznamená, že každého kto sa ti nepáči, pošleš do prdele alebo ho častuješ nejakým skvelým pejoratívnym slovkom..
sa to tu rozbehlo,diskusia o ponizovani ale je fakt ze tiez nenavidim ked niekto nadava pre nic za nic....je to dost trapne a svedci to o tom,ze ten clovek fakt nie je moc inteligentny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mate dakzch hroznzch ucitelov?
lol
Myslím že si už nepamätáš keď si ma 12 , lebo povedať že si sa dobre učil v 12 tak to jesť dosť trápne , to rovno povedz že máš iq 160 :-d zo 150. Možno že ta mala je trošku naivná a svet vidí ľahký ako gombička , ale aj ja som ho tak niekedy videl a kto vlastne nie veď niet divu že tu niektorý napísal keby mali 12 .
Tým nechcem uraziť tu malú