@transplantovana Zas Ti mám hovoriť že je to ten naj slovenský hiphopový album aký kedy vyšiel, ale že mám najradšej Motiváciiu a Cesty niet?
Ale ináč, čo ja viem..
Všeobecne najviac asi Moja Reč má tie najkrajšie.
Ale tak ja si uletím občas na všeličom, ako nový Suvereno má mrte haluze niektoré, také Disko gule, alebo Palcuj riť, to sú iné hitovice
Mal som rád aj Jebať Mixtape od Tragikomix, napríklad 703 alebo Chcel som boli celkom pekné.
Od Delika sa mi mrte páčilo čo spravil na podmaz No Stress.
A ináč, najviac dve veci teraz sú pre mňa Meleme kávu od Hugo Toxxa a Vladimíra 518, a potom Všichni jsou už v Nemecku od PSH a Hugo Toxxa.
Ale určite by som toho aj viac vymenoval.
Nemám rád moc tých afroameričanov, 50cent a spol., to mi moc nehovorí. Akurát Kanye West má pár dobrých vecí.
Zo tých amerických pre mňa top určite Eminem, podľa mňa mal odjakživa skvelý flow, aj v starých veciach, a perfektné texty ( nehovorím o pesničkách ako Shake that ass a podobne ).
A ináč som zabudol povedať že hip hop moc nepočúvam, to len tak okrajovo občas.
H16-neprestávam veriť je taký môj naj song. a ešte seriózna hra. tie sú také moje najobľúbenejšie už dlho a furt si ich rada pustím
a inak,u nás je to tak,že brat pustí,tak počúvam aj ja. volakedy som strašne neznášala rap, ale tak,už sme si zvykli a teraz ho mám celkom rada. tak najradšej mám g-funk
fuha ,tych je strasne vela a neda sa vybrat jeden najlepsi ,ale napisem sem aspon niektore ,ktore su pre mna NAJ
GPS od H16, Levo -skoro vsetky skladby ,najma Nikdy na teba nezabudnem ,Letna ,Stale neviem kade ,Skryta hrozba ....od Mikyho Moru P.A.R.T.Y. a aj ine ... od 2h+ Barova a BARtislava ,AKG , od Dramatikz Ide to samo ,RKLM,Malicka a vela vela inych klasík
fúha tak vy tu dávate riadne sračky! čo takto klasika ako Nas-money is my bitch ,Bishop Lamont-hallelujah,Game-Dope boys a mnoho dalších.zo všetkych slovenskych sa mi chce grcat až na jednu výnimku a to je Momo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inak, ja v hiphope nemám taký prehľad, ale túto počúvam najradšej, dokážem ju aj pár dní dookola točiť
Beastie Boyz - Body Movin" (aj remix Fatboya Slima je moc moc moc.)
a BeneBeneBenééééé!
Ale ináč, čo ja viem..
Všeobecne najviac asi Moja Reč má tie najkrajšie.
Ale tak ja si uletím občas na všeličom, ako nový Suvereno má mrte haluze niektoré, také Disko gule, alebo Palcuj riť, to sú iné hitovice
Mal som rád aj Jebať Mixtape od Tragikomix, napríklad 703 alebo Chcel som boli celkom pekné.
Od Delika sa mi mrte páčilo čo spravil na podmaz No Stress.
A ináč, najviac dve veci teraz sú pre mňa Meleme kávu od Hugo Toxxa a Vladimíra 518, a potom Všichni jsou už v Nemecku od PSH a Hugo Toxxa.
Ale určite by som toho aj viac vymenoval.
Nemám rád moc tých afroameričanov, 50cent a spol., to mi moc nehovorí. Akurát Kanye West má pár dobrých vecí.
Zo tých amerických pre mňa top určite Eminem, podľa mňa mal odjakživa skvelý flow, aj v starých veciach, a perfektné texty ( nehovorím o pesničkách ako Shake that ass a podobne ).
A ináč som zabudol povedať že hip hop moc nepočúvam, to len tak okrajovo občas.
A tak tu máte jednu!:
a inak,u nás je to tak,že brat pustí,tak počúvam aj ja. volakedy som strašne neznášala rap, ale tak,už sme si zvykli a teraz ho mám celkom rada. tak najradšej mám g-funk
GPS od H16, Levo -skoro vsetky skladby ,najma Nikdy na teba nezabudnem ,Letna ,Stale neviem kade ,Skryta hrozba ....od Mikyho Moru P.A.R.T.Y. a aj ine ... od 2h+ Barova a BARtislava ,AKG , od Dramatikz Ide to samo ,RKLM,Malicka a vela vela inych klasík
popripade
Pre mňa je najviac Moja Reč a h16-dobré texty,beaty a hlasy Delika a Spirita sú uplne dokonalé