@malapohroma veď o to ide že nie každý to robí, keby každý (KAŽDÝ) robil čokoľvek iné, bolo by to tiež nenormálne ... (to odporoujem len tomu, že "keby každý") .. takže kým dávajú všetci iné ankety, je to v poriadku, len @cipriani to preháňa
@filipkoo ja viem ale dajme tomu mna bavi modelovat si 3D vlasy v programoch - keby som kazdy den o tom zakladala diskusie a vacsinu birdzu by to nezaujimalo, tiez by som tu vela ludi slusne srala
@malapohroma jop, keby si robila tak ako cipriani, každý deň... len to "každý" mi tam nesedí, argument "keby to robil každý" je bezvýznamný, lebo určite by to nerobil každý...
mne sa to lubilo poznam tiež takých ludi čo povedia nejaku hlasku ... a fakt to nedava zmysel, že sa na tom všetci poriadne zasmejú a to s tym komarom nema chybu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
do pice kks toto je jake jebnute si normalny?
trapas
kazdy ma nejakeho konicka, ale keby tu kazdy o tom kazdy den zakladal anketu/forum, ako by asi ten birdz vyzeral?