Najlepšia kamarátka mala 18stku,robila girlovacku mňa sa opýtala či chcem.ist štýlom že tam bude veľa ľudí tak neviem či pôjdeš ( pred troma rokmi som jej vravela že som radšej v malej skupinke ľudí,ale to bolo dávno ) Tak som jej rovno povedala že neprídem,šli sme posedieť kde má ona pozvala na limonádu ktorú som si sama aj zaplatila ,nejde mi o tú limonádu ale o tú pointu že najlepšia kamarátka,teraz už asi bývalá má 18 a pozve vás na limonádu ktorú si sama zaplatíte ? Ešte sme sa tam rozprávali o priateľoch a som.jej povedala že ja som vždycky bola.na starších tak povedala že toto nebude počúvať a išla na wcko je podľa vás toto normálne ? Čo by ste robili na mojom mieste? Bavili by ste sa s ňou ďalej alebo by ste sa na ňu urazili? Nejde mi o 3,5€ za limonádu ale tú pointu.
Drahá limonáda, zato by som mal pivo aj s poldeci. Alebo dvojdecku Nicolausku.
No a k veci: divnú ,,najlepšiu kamarátku" máš, a ak si povedala že si len na starších a nedávala nejaké detaily,ktoré by jej mohli vadiť, tak je to od nej divná reakcia. Asi by som sa neurazil, nie som nejaký extrémne urážlivý typ, ale asi by som ju začal trochu inak vnímať.
Ako ja neviem. Mám kamarátku ktorá je spoločenská a aj keď mi miesta na ktorých oslavovala 2x nesedeli premohla som sa. Veď už keď mala sviatok a urobilo jej to radosť...
A ona si zas zvykla že ja neoslavujem...
ale asi ti aj ide o tú limonádu, ak ju toľko spomínaš ale chápem ťa, pozývanie sa má dodržať! a k téme, je to len kamarátka, nie najlepšia, tá by sa takto nikdy nesprávala
- klasifikovat vztah ako "najlepsia" kamaratka nema podla mna velky vyznam. Moze to klast zbytocne ocakavania a naroky.
- ked mam s niekym problem (to plati pre vsetky vztahy od tych najblizsich az po zbezne vztahy s ludmi, ktorych ledva poznam), pomaha mi viac zamerat sa na svoje charakterove vady v danej situacii nez na to, co robi zle ten druhy clovek. Ukazuje sa, ze vzdy, ked som rozruseny, je niekde v mojom postoji nejaka chyba. Neznamena to, ze ten druhy clovek neurobil chybu (niekedy je zjavne, ze objektivne urobil ovela vacsiu nez ja), ale to, ze sa napr. urazam, je uz sposobene mojim chybnym postojom (napr. ocakavanie, sebectvo, hladanie hodnoty v tom, ako ma vnimaju ini atd)
- nezda sa, ze by urazenie sa niecomu pomohlo, ale moze byt na mieste prehodnotenie toho, kolko chces do tohto vztahu investovat. Ak mas pocit, ze nepomerne viac davas ako prijimas, tak mozno by bolo dobre trochu ubrať.
Možno môj názor bude zvláštny, ale z toho čo som čítala ťa nechápem... máš kamarátku, ktorá zrobí oslavu, ale myslí na teba, že asi také nemáš rada, že si skôr introvert a tak ide svoje narodeniny osláviť ešte osobitne s tebou, aby ťa napriek tvojim potrebám nevynechala... ona má tie narodeniny, takže by bolo na mieste, keby si jej tú limču zaplatila ty, dala darček atď... ale ona ti to nijak nepovie, zaplatí si svoju sama a ty svoju... a ty máš pocit, že je to po tomto len bývalá kamarátka?
Hm.. ja ti nepoviem, prečo sa s chlapcami zachovala takto, to je o tom, že v kamarátstve existuje taká krásna vec, ktorá sa volá komunikácia a ide o to, že kamaráti si riešia problémy medzi sebou, priamo, úprimne, taktne a z očí do očí, nie s inými na internete...
podľa mňa si sa buď zbytočne urazila a zbytočne to riešiš, alebo sú medzi vami aj nejaké iné problémy, o ktorých si nepísala a kvôli ktorím si si nie istá vašim priateľstvom, najlepšie ale aj tak bude keď jej buď odpustíš, alebo si to normálne vydiskutujete, takže v podstate súhlasím s @13
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No a k veci: divnú ,,najlepšiu kamarátku" máš, a ak si povedala že si len na starších a nedávala nejaké detaily,ktoré by jej mohli vadiť, tak je to od nej divná reakcia. Asi by som sa neurazil, nie som nejaký extrémne urážlivý typ, ale asi by som ju začal trochu inak vnímať.
A ona si zas zvykla že ja neoslavujem...
Najlepsia kamaratka jebe? Tomu aj veris ci ti telka vymyla mozog? Nic take neexistuje
- klasifikovat vztah ako "najlepsia" kamaratka nema podla mna velky vyznam. Moze to klast zbytocne ocakavania a naroky.
- ked mam s niekym problem (to plati pre vsetky vztahy od tych najblizsich az po zbezne vztahy s ludmi, ktorych ledva poznam), pomaha mi viac zamerat sa na svoje charakterove vady v danej situacii nez na to, co robi zle ten druhy clovek. Ukazuje sa, ze vzdy, ked som rozruseny, je niekde v mojom postoji nejaka chyba. Neznamena to, ze ten druhy clovek neurobil chybu (niekedy je zjavne, ze objektivne urobil ovela vacsiu nez ja), ale to, ze sa napr. urazam, je uz sposobene mojim chybnym postojom (napr. ocakavanie, sebectvo, hladanie hodnoty v tom, ako ma vnimaju ini atd)
- nezda sa, ze by urazenie sa niecomu pomohlo, ale moze byt na mieste prehodnotenie toho, kolko chces do tohto vztahu investovat. Ak mas pocit, ze nepomerne viac davas ako prijimas, tak mozno by bolo dobre trochu ubrať.
Hm.. ja ti nepoviem, prečo sa s chlapcami zachovala takto, to je o tom, že v kamarátstve existuje taká krásna vec, ktorá sa volá komunikácia a ide o to, že kamaráti si riešia problémy medzi sebou, priamo, úprimne, taktne a z očí do očí, nie s inými na internete...