píšte hlavne chalani prosim vas ale tak aj baby možu zaujima ma váš nazor. Mam kamarata a ten ma bere ako najkamošku no len ja ho mam rada asi viac ako kamarata.JE možne že by po čase ma aj on mohol vnimať ako niečo ine ako najlepšiu kamaratku??Ak ano čo
nenic kamaradstco tym, ze ho chces. Ja som takto prisiel o dobre kamaradstvo. A to preto, ze som jej vyznal lasku a potom zacali problemi. Ona ma jasne odmietla a potom sa diali s nou divne veci. Robila mi zle a potom ma zacala zneuzivat (nie sexualne).
A tak to kamaadstvo sice pokracuje ale nie je to to co bolo pred tym.
A tak ti radim jedno. bud rada, ze mas uzasneho kamarata. Mozes mu aj povedat, to co citis. Ale tym mozes prist o kamarata. Alebo ziskat lasku. Ja by som si vybral radsej to kamaradstvo ako prist skoro o vsetko
Rebelka, mozne to je. Mozno aj on citi to iste, len sa boji to povedat... Ale ako uz napisal Kasko, moze sa ti stat, ze to kamaratstvo uz nebude take ako predtym, i ked to zavisi hlavne od vas dvoch. Ja som skoncil presne opacne ako Kasko (kamarati, "frajeri", a teraz sme najkamosi). Ale skus mu to nejako naznacit, ze by si chcela aj viac a uvidis ako zareaguje...
Ja mam tiez takýto problem, povedala som mu to a on mi nato povedal to iste, ze sme najkamarati. No potom mi povedal, ze ku mne citi aj nieco viac. Tak som bola prekvapkana, lebo on mi to nemal v umysle povedat. Vsetci vraveli ze je v tom nieco viac, ale ja som ho stale brala a berem ako mojho najkamosa.
no mozne je vsetko ono to moze vijst ,ale aj nemusi...ja poznam obe verzie...moja kamaratka ma raz prosila o radu ked jej jej najlepsi kamos povedal,ze ju miluje ,ale ona ho mla rada len ako brata a nevedela ,co mu nato povedat.A tak mu dala sancu a pocase sa donho zamilovala aj ona a dnes su z nich uz po troch rokoch snubenci
to bola ta lepsia verzia teraz ta moja horsia verzia...mala som naj.kamosa a dozvedela som sa ,ze on ma ma rad viac ako kamosku no a aj ked som nechcela zacala som sa k nemu spravat inac a stale sme sa len hadali a nase kamaratsvo uplne skoncilo...posrali to ti,co mi povedali ,ze on ma miluje a ci aj ja jeho...ale tak tvojho kamosa nepoznam ,ale ked je vas vztah doverny ,tak skus sa ho nenapadne opytat,ako jke natom s laskou,ci niekoho miluje a mozno sa ti prizna bud ,ze nie alebo niekoho ineho a mozno prave teba Ked to spravis takymto sposom ,tak my&slim,ze by sa nic nemalo pokazit vela stastia
Z toho čo píšeš mi nie je stopercentne jasné, čo vlastne sama chceš. Nehnevaj sa, ale keď napíšeš "ja ho mám rada ASI viac ako kamaráta", tak vlastne z tejto vety neviem či áno alebo nie. Pokiaľ áno, tak za tým choď, pokiaľ nie, tak daj pokoj...žiadne ASI vo vzťahoch neexistuje. Najprv sa sama rozhodni, čo chceš a potom sama uvidíš riešenie...
podla mna by sa to mohlo vyvinut dalej,ale pozri...nahodou sa nieco stane skaredo sa pohadate a znici sa vas vztah...neces ho mat radsej takto ako kamosa?
Mam najkamosa,ktory je asi jediny na tejto planete,ktoreho si newem predstavit v pozicii mojho chalana...Ale este mam aj inych kamosov,da sa povedat,ze dost dobrych...A s jednym s nich sa poznam vyse roka,stravilis me spolu krasny tyzden v tabore,a dalis me sa dokopy,a ked sme tam ale prisli,vobec sme netusili,ze sa dame dokopy,nevedela som si ho v inej pozicii predstavit,a ani on mna,a obja sme z toho boli prekvapeni...Ale bolo to super!
ja mam to iste ja som jej vyznal lasku ale odmietla ma ale aj tak sme stale dobry kamarati rovnaky ako predtym...mozno este lepsi..ale to zalezi uz na nom ako to zobere....risk je zisk ale nie vzdy to plati poctivo si to premysli v hlavicke
dobre si rozmysli, co sa stane, ked mu to povies.. a potom si spomen na to, ake super je to medzi vami ako kamaratmi..a ked si myslis, ze by vam to mohlo vyst, uisti sa, ze podobne nieco citi aj on..a ak aj nie, tak preto, lebo ste naj kamarati, by to mal pochopit..uprimnost nadovsetko... drzim palce
mne sa stala taka vec , že som sa zabuchol do naj naj kamošky a dopadlo to asi tak , že sa na mna jeb* ani sa skoro nerozprawame a ani nepiseme nič , všetko sa pokazilo ... ja ju mam stale stašne rad a nemožem bez nej byť , tak sa len trápim stale , niečo strašne ... fakt ak ide o dobru kamošku už v živoťe nechcem nič viac , pretože kamaratka bude pri mne ked ju potrebujem , a ked je niečo viac a pokazi sa to tak všetko padne a je po tom čo je najdoležitejsie ... o kamaractvo ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A tak to kamaadstvo sice pokracuje ale nie je to to co bolo pred tym.
A tak ti radim jedno. bud rada, ze mas uzasneho kamarata. Mozes mu aj povedat, to co citis. Ale tym mozes prist o kamarata. Alebo ziskat lasku. Ja by som si vybral radsej to kamaradstvo ako prist skoro o vsetko
Velmi si ho cenim
to bola ta lepsia verzia teraz ta moja horsia verzia...mala som naj.kamosa a dozvedela som sa ,ze on ma ma rad viac ako kamosku no a aj ked som nechcela zacala som sa k nemu spravat inac a stale sme sa len hadali a nase kamaratsvo uplne skoncilo...posrali to ti,co mi povedali ,ze on ma miluje a ci aj ja jeho...ale tak tvojho kamosa nepoznam ,ale ked je vas vztah doverny ,tak skus sa ho nenapadne opytat,ako jke natom s laskou,ci niekoho miluje a mozno sa ti prizna bud ,ze nie alebo niekoho ineho a mozno prave teba Ked to spravis takymto sposom ,tak my&slim,ze by sa nic nemalo pokazit vela stastia
ja som takto cakala vyse roka na kamosa..a strasne som sa kvoli tomu natrapila...
tak vela stastia..
hmmm..nie som si istá, či rebelke to príde srandovné...