Ak sa ten človek zmenil a je normálny, nechala by som to tak. Ak je stále debil tak by som jej povedala ako sa ku mne správal 4 roky a či ozaj chce byť s takým človekom
Úplne takto som to síce nezažil, ale moja najlepšia kamoška tak 14 rokov dozadu začala chodiť s chalanom, z ktorého som od začiatku cítil, že nie je dobrý človek a nemá problém ponižovať ľudí v jej okolí len aby vyzeral ako ten najlepší.
Povedal som jej čo si myslím, nevidela to veľmi dlho. Nakoniec z toho vzťahu vycúvala von a všetci čo sme ju poznali a vnímali aký je sme povedali, že urobila dobre. Ale musela na to prísť sama.
Sklamal by ma, a zatratil by som myšlienky na neho a aj ľutoval, že som takému človeku vôbec obetoval čas ...o to viac keby to bola baba a by ju priťahoval nejaký šikanátor ...to sa mi našťastie nestalo a ani nemám vo svojej náplni šikanovať, takže..
@void No vraj sa zmenil. Avšak nedávno som jej telefonoval, keď som jej chcel popriať k narodkám. Zdvihol on a po tom, ako som povedal, nech mi ju dá k telefónu, vyhrkol na mna či viem s kým sa ja rozprávam
Tak pochybujem, že sa zmenil
Niektorí ľudia sa nemenia keď nemusia.. Čiže stále v tej podstate môže byť zlý len sa môže pretvarovať alebo to môže byť tak ze jej jeho povaha a charakter sadne a tebe nie lebo ta sikanoval... A k nej sa mohol správať zvdy dobre....ale myslím ze každý po čase príde na to aká ta osoba je... Vieš niekedy človek nechce rady a potrebuje to skúsiť na vlastnej kozi. I keď koli orientácii je to fakt dedinské ze ta sikanoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Povedal som jej čo si myslím, nevidela to veľmi dlho. Nakoniec z toho vzťahu vycúvala von a všetci čo sme ju poznali a vnímali aký je sme povedali, že urobila dobre. Ale musela na to prísť sama.
Tak pochybujem, že sa zmenil