@8 A na Novom Zelande a v Australii som este nebol, chystam sa. A ostatne, ktore som vymenoval su raj na zemi a zboznujem ich kulturu a mentalitu, takze preto.
Neviem, aký to bol citát ani jeho presné znenie, ale bolo to v zmysle, že keď nenájdeš pokoj, tak sa ti dobre žiť nebude nikde. Teda všade, kde nájdeš svoj kľud a pohodu, má byť najlepšie...
Ale čo sa týka obrázkov, tak vlastný ostrov v Brazílii ♥ taký hektárový by stačil, taký kúsok dažďového lesa, menšia skala, veľký dom v prostriedku celej rezidencie a krásna pláž s palmami Vtedy je to totálne odrezanie sa od sveta, a vlastná sloboda.
A keď nevyjde, tak potom len nejaký skromný bytík v Riu. Prípadne, ak nájdem niečo podobné v Taliansku, Francúzsku (so štýlom "Voilá"), Španielsku či v celej Afrike (vrátane Madagaskaru), tak sa ukotvím tam. Teplomilná (bez dvojzmyslov).
No a keď už ani vtedy mi nebude nič priať, tak v nejakom malom mestečku v štáte Washington alebo Oregon, prípadne Kanada.
áno Kanada. Ale ja by som skôr bral tuto na východe skúpiť pozemky, pekných pár kilometrov a s priateľmi skupovať ďalšie a ďalšie, pekne sa rozrastať,ako Izrael... hoc aj vojenskou cestou a urobiť si vlastný štát "Východné Slovensko"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
krásna príroda, žiadne nebezpečné tvory, nízka kriminalita
Samozrejme cislami necislami su aj lepsie krajiny, ale pre mna su tieto top.
Ale čo sa týka obrázkov, tak vlastný ostrov v Brazílii ♥ taký hektárový by stačil, taký kúsok dažďového lesa, menšia skala, veľký dom v prostriedku celej rezidencie a krásna pláž s palmami Vtedy je to totálne odrezanie sa od sveta, a vlastná sloboda.
A keď nevyjde, tak potom len nejaký skromný bytík v Riu. Prípadne, ak nájdem niečo podobné v Taliansku, Francúzsku (so štýlom "Voilá"), Španielsku či v celej Afrike (vrátane Madagaskaru), tak sa ukotvím tam. Teplomilná (bez dvojzmyslov).
No a keď už ani vtedy mi nebude nič priať, tak v nejakom malom mestečku v štáte Washington alebo Oregon, prípadne Kanada.
A to som jedna z tých, ktorá nevie, čo chce.
vo FR som bola 2x na cca 3 týždne u krstnej
Dánsko - dávam si tam prihlášku na VŠ tak dúfam že ma zoberú ak hej tak v auguste sa tam "sťahujem"
inak ma trochu znepokojuje že toľko ľudí na island, nechcem tam slovákov do piky