Nechať sa zamočiť? Nikdy! Aby sa mi vlasy zvlnili!
Tak ja mám vždy kapucňu pre istotu a keď náhodou nie, tak vyzlečiem bundu a hodím si ju cez hlavu, alebo už som si raz kúpila kvôli tomu noviny a chodila pod novinami jak debil
veľmi si nezakladám na výzore ( vidiet )! a tak sa este aj potesím ked zmoknem.. keby je trosku viac teplo a prsi tak je to uplne idealne... niekedy kvoli dazdu chodim naschval peso aj ked mozem ist mestskou.. takze aj ked mam kapucnu alebo ma spoluziak dazdnik tak sa nikdy pred dazdom neskryvame.. priam sa z neho vytesujeme ako deti
@h8u Presne, totálne ako ja ...... Moje každodenným žehlením doničené vlasy by sa zvlnili a to by bola katastrofa A tiež chodím pod novinami jak debil ale naposledy som mala na hlave igelitku
No mne ked trochu zvlhnu vlasy, tak vyzeraju uplne strasne. Lebo neviem si ich vyfukat s pouzitim tuzidla a laku, tak sa musim spoliehat iba na to, ze budu nejako drzat same od seba. A to sa vo vlhkom prostredi ozaj neda.
akurát dneska na mňa spolužiačka vybehla s tým, že si zavesím dáždnik nad jej topánky a jej do nich natečie ....
v tom sa ozval výbuch smiechu ďalších spolužiačok ktoré ma poznajú lepšie a vedia že ja som v škole dáždnik nemala...nikdy .... takže tiež poväčšinu chodím zmoknutá a moc mi to nevadí, sa ani nemaľujem keď vidím že prší ...
mne dazdnik vcera v skole ukradli !! a najradsej mam aj taq ked prsi taki jemny dazd v lete ked je tak teplo , po vonku v kratkom rukave,po futbale ....
ja chodím furt pešo a teraz mi počasie nepraje ale mne je hrozne teplo ke´D prší,tak nevadí,že zmoknem. mám také turistické sieťované boty...a keĎ mi už aj tie premočia,naschvál sa jebem po mlákach. keĎ zmoknúť,tak poriadne. na toto som expert. teraz sa mi tu suší polka vecí, keˇžde ja dáždnik neuznávam a myslím si,že som ferdo a viem sa vyhýbať kvapkám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Tak ja mám vždy kapucňu pre istotu a keď náhodou nie, tak vyzlečiem bundu a hodím si ju cez hlavu, alebo už som si raz kúpila kvôli tomu noviny a chodila pod novinami jak debil
@eraser no vidíš
ale nie. niekedy proste lubim zmoknut
kek prší a nemám dáždnik tak potom poviem..."som zmokol !!!"
filip
v tom sa ozval výbuch smiechu ďalších spolužiačok ktoré ma poznajú lepšie a vedia že ja som v škole dáždnik nemala...nikdy .... takže tiež poväčšinu chodím zmoknutá a moc mi to nevadí, sa ani nemaľujem keď vidím že prší ...
to tak trošku mimo témy